Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 118

Γράφει ο Σπίθας

Εσύ Γιώργο μου θα θυμάσαι αυτήν την περίοδο και θα τινάζεις τον κόρφο σου, αφού πρώτα τον φτύνεις!
Τι ήταν αυτό πάλι σήμερα;
Με το που προσγειώθηκε ο ΓΑΠ στην Γερμανία, βγήκε η Bundesbank (Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας) και δήλωσε ευθαρσώς και εντίμως ότι διαφωνεί:
1) με το ευρώ-ομόλογο
2) την επαναγορά από το ταμείο διάσωσης (EFSF) κρατικών ομολόγων και
3) τον δανεισμό με ευνοϊκό επιτόκιο από το ταμείο διάσωσης (EFSF), χωρών όπως η Ελλάδα, προκειμένου να αγοράσουν κρατικά ομόλογα.
Δηλαδή ρε μεγάλε οικονομολόγε και διαπραγματευτή, τι στο καλό προετοίμαζες τόσο καιρό;
Αφού την ημέρα που πάει ο ΓΑΠ στην Γερμανία, να διαπραγματευθεί αυτά ακριβώς αυτά τα ζητήματα που είναι κεντρικά αιτήματα της πολιτικής του, βγαίνει η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας και απαντά προκαταβολικά ΟΧΙ. Δηλαδή, τι περιμένεις να απαντήσει η Μέργκελ;
Εσύ έστειλες τον ΓΑΠ, κανονικά στο στόμα του λύκου.
Εμάς δεν μας πειράζει. Τώρα που μπλέξαμε μαζί σας, δεν μας μένει να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να το διασκεδάζουμε (κανονικά έπρεπε να κλαίμε αλλά εφαρμόζουμε το δόγμα: «Όταν σε βιάζουν χαλάρωσε και απόλαυσέ τον βιασμό», Κλαούντια Καρντινάλε, σεξοβόμβα του Ιταλικού Κινηματογράφου).
Απλά, να τα βλέπουν οι εναπομείναντες υποστηρικτές του ΓΑΠ και αφελείς ΠΑΣΟΚ-οι, για να καταλάβουν πόσο ικανός είσαι και πόσο μυαλό έχουν όσοι επιμένουν να παραμείνεις στην θέση σου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.