Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ανοικτό κάλεσμα στην κοινότητα για κάλυψη της απεργίας της 23ης Φεβρουαρίου 2011

Με την αγωνία μιας όσο το δυνατόν πιο σοβαρής ενημέρωσης, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας για την κάλυψη των κινητοποιήσεων της Πανελλαδικής απεργίας της 23ης Φεβρουαρίου του 2011. >>>
.
Το radiobubble θα καλύψει τις κινητοποιήσεις της 23ης Φεβρουαρίου 2011, όπως κάλυψε και την απεργία της 15ης Δεκεμβρίου 2011 τα πρόσφατα γεγονότα της Νομικής, το θέμα της Μετανάστευσης  καθώς και όλα τα σοβαρά γεγονότα της τελευταίας τριετίας*.

.Την ημέρα της απεργίας, θα μεταδόσουμε μια σειρά από σύντομα ραδιοφωνικά δελτία ειδήσεων, ενώ θα υπάρχει ροή ειδήσεων που θα “τρέχει” γραπτά και στη σελίδα του radiobubble. Όπως πάντα, θα φροντίσουμε οι ειδήσεις που θα μεταδίδουμε να είναι διασταυρωμένες και ακριβείς, ενώ θα αποφεύγουμε τη μετάδοση σχολίων -όσο τουλάχιστον τα γεγονότα «τρέχουν».
.
Αυτή τη φορά συμμετέχουν στην προσπάθεια και οι Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα, καθώς και δημοσιογράφοι της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας ΜΜΕ , ενώ οι γνωστοί "ανταποκριτές" της κοινότητας, θα βρίσκονται στο δρόμο παρακολουθώντας και μεταδίδοντας όσα συμβαίνουν.
Θα υπάρξουν ραδιοφωνικά δελτία ειδήσεων, ενώ και το πρόγραμμα ροής του liveradio θα αναπροσαρμοστεί ανάλογα με τις πιθανές εξελίξεις.
Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να ενσωματώσετε τον player του ραδιοφώνου στο blog σας (δείτε εδώ πως)και να αναμεταδίδετε τις εξελίξεις.
.
Τον κώδικα του widget που θα μεταφέρει τις ειδήσεις θα τον δώσουμε μέσω του site το πρωί της απεργίας, έτσι ώστε όποιος θέλει θα μπορεί να τον ενσωματώσει στο blog του, διαχέοντας την πληροφόρηση. ...

.
Hastag για το twitter #23fgr
.
*Περισσότερα για τη σχέση του radiobubble με τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας μπορείτε να διαβάσετε, ανάμεσα σε άλλα, εδώ
*Περισσότερα για το πως βλέπουμε γενικότερα τις έννοιες διαδίκτυο, δημοσιογραφία και ραδιόφωνο, εδώ και εδώ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.