Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 7η )

 Γράφει το Ζιζάνιο

Ρε παιδιά, γιατί ρίχνετε λάδι στην φωτιά μία ημέρα πριν από Γενική Απεργία;
Τι ήταν αυτά πάλι σήμερα;
Διαγράφετε 105 στελέχη, γιατί (λέει;) υποστήριξαν άλλους υποψήφιους από αυτούς που υποστήριζε το Κίνημα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ΚΑΙ από πάνω υποβαθμίζετε τον από την εκτελεστική γραμματεία της ΠΑΣΚΕ τον κ. Κουλουμπαρίτση, Πρόεδρο του Σωματείου της ΕΘΕΛ.
Κατ’ αρχή, εάν είναι να διαγράψετε όσους ΠΑΣΟΚ-ους υποστήριξαν διαφορετικό από τον κομματικό υποψήφιο, θα πρέπει να διαγράψετε εκτός όλων των άλλων σχεδόν όλους τους Βουλευτές της Β’ Αθηνών!
Διότι στην Β’ Αθήνας δεν υπήρξε Δήμος που να μην κατέβηκε «Αντάρτης Υποψήφιος», ο οποίος να μην υποστηρίχθηκε από τουλάχιστον 10 εν ενεργεία Βουλευτές του Κινήματος.
Αν τολμάτε, λοιπόν, διαγράψτε τους και αφήστε ήσυχη την μαρίδα…
Εκτός αν τους διαγράφετε γιατί έχουν τοποθετηθεί εναντίον του μνημονίου, όπως τον κ. Κουλουμπαρίτση, Πρόεδρο του Σωματείου της ΕΘΕΛ, που τον στείλατε να ξανά θυμηθεί πως κολλάνε αφίσες.
Με αυτά και αυτά, όμως, δεν ρίχνετε απλά λάδι στην φωτιά, αλλά και νερό στον μύλο του ΠΑΜΕ, που αύριο θα δεχθεί και νέα ένεση από τέως ΠΑΣΟΚ-ους.
Έτσι, στην μεν συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα είναι ο Παναγόπουλος και ο Μουστάκιας που τον συνοδεύει πάντοτε, καθώς και ο Παπασπύρου, με καμιά 300 ταλαίπωρους.
Από την άλλη πλευρά, στο ΠΑΜΕ, θα βλέπεις ολόκληρες Τοπικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ να αυτομολούν!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.