Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 72η)

Γράφει το Ζιζάνιο
     
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη!
Εχθές είχαμε τεράστια επιτυχία!
Η Τουρκική πολεμική κορβέτα Μποντρουμ, έκοβε βόλτες μεταξύ Μυκόνου (έδρα μετά το ΠΑΣΧΑ της τουριστικό-αρχίας της οποίας εσύ θα ηγείσαι) και της Πάρου αφετηρία της (υπέρλαμπρης και τρισένδοξης ) πολιτικής σου καριέρας…
Μάλιστα, για να ενισχύσει την τουριστικό-αρχία και τον ηγέτη της (δηλαδή εσένα), αποβίβασε 15μελή ομάδα Τούρκων VIP Τουριστών στην ΠΑΡΟ. Εκεί έγινε το μικρό λάθος. Οι Τούρκοι Τουρίστες VIP, είχαν προπληρώσει διαμονή 5 αστέρων στην Μύκονο και βρέθηκαν στην Πάρο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Προαναφέραμε, μικρό το λάθος μικρό το κακό… Τουρίστας να είσαι και να περνάς καλά διακοπές και όλα τα άλλα έπονται.
Μπερδεύτηκαν οι Τούρκοι ναυτικοί, αλλά και η Πάρος καλή είναι. Εξ άλλου από εκεί άρχισε η μεγάλη πορεία προς την εξουσία, με πρώτο βήμα την επιστροφή στην Αθήνα και μετά την βροχή από ηθικούς επαίνους, όπως Εκπρόσωπος Τύπου, Γραμματέας, Υπουργός, Υπέρ-συντονιστής και αντ’ Αυτού!
Οπότε, αφού το πρωί οι Τούρκοι VIP περιηγηθούν στα αρχαία και ιστορικά, και λοιπά αξιοθέατα του νησιού, το μεσημέρι θα φάνε σε ένα American Style κοσμικό restaurant (πχ Mac Donalds) και μετά θα αναχωρήσουν με την Τουρκική Φρεγάτα Τσάκναντζι.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.