Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 9η )

Γράφει το Ζιζάνιο
Εύγε Παίδες!
Σπάσατε εχθές στο ξύλο τους ΠΑΣΟΚ-ους που κατέβηκαν με τα μπλοκ της ΓΣΕΕ να διαμαρτυρηθούν για την άδικη πολιτική σας.
Για να καταλάβετε πόσο μυαλό έχετε…
Είδα με τα μάτια μου ένα από τα πιο παλιά μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και τώρα μέλος του ΕΣ του Κινήματος, να τρέχει να γλυτώσει το ξύλο κλαίγοντας από τα δακρυγόνα που του έριχναν τα ΜΑΤ.
Το βράδυ τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν είναι καλά και τον ρώτησα γιατί έμπλεξε έτσι. Και μου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Φίλε μου καλέ, ούτε και εγώ κατάλαβα γιατί μας κυνήγησαν τα ΜΑΤ. Όσοι είμαστε στο μπλοκ, είμαστε μεγάλης ηλικίας, φίλοι και άνθρωποι με άσπρα μαλλιά που δεν πειράζαμε κανένα».
Δεν ήθελα να τον στενοχωρήσω άλλο και προσπάθησα να κλείσω την κουβέντα, αλλά τον είχε πνίξει η οργή είχε πάρει φόρα και δεν σταμάταγε «αργά η γρήγορα θα λογαριαστούμε με αυτή την …-παρέα που ονομάζεται κυβέρνηση. Δεν σέβονται τίποτε και ξεφτίλισαν τα πάντα».
Όταν τα λένε αυτά οι καρά-δικοί σας, τότε εμείς οι υπόλοιποι τι να πούμε παραπάνω (δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για εμάς είναι πραγματικό περιστατικό, και έγινε όπως ακριβώς το περιγράφω μην τολμήσετε να το διαψεύσετε)!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.