Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

''Βράζει'' η Ομογένεια... Αγανάκτηση και απογοήτευση


 ''ΜΠΡΑΒΟ'', στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ''άξιους'' διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ: Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις για το...Ολοκαύτωμα. Στις 10 Φεβρουαρίου '11 εφέτος η καθιερωμένη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο γενικό προξενείο Νέας Υόρκης...
''Aνεπιθύμητοι'' οι...'Ελληνες και οι Ελληνοαμερικανοί για την εθνική τους επέτειο, αλλά ευπρόσδεκτοι οι Αμερικανό-Εβραίοι, που κατηγορούν-συκοφαντούν γραπτά Ομογενείς κι ελληνικά ΜΜΕ ως ''αντιαμερικανούς'', ''παρανοϊκούς'', ''ξενόφοβους'', ''λυσσαλέους αντισημίτες'' κ.ά.
(Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ, δεν είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση σε πρεσβεία ή προξενεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ ή σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, για τα ελληνικά ''Ολοκαυτώματα'' ή άλλα ελληνικά ζητήματα)


Οι...''λυσσαλέοι αντισημίτες, παρανοϊκοί, αντιαμερικανοί'' και οι...''λυσσαλέα καταγγέλλοντες''
Δημόσιες απειλές,  λασπολογία ''παράγοντα'' της Ομογένειας, αξιωματούχου του συλλόγου νομού Μαγνησίας (έδρα Νέα Υόρκη), ''Αργοναύτες''...''Γιά ψύλλου πήδημα'', χαρακτηρίζει- συκοφαντεί γραπτά, Ελληνο- αμερικανούς, Οργανώσεις και ελληνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ (και στην Ελλάδα), ως ''λυσσαλέους αντισημίτες'', ''αντιαμερικανούς'', ''παρανοϊκούς'', ''ξενόφοβους'' κ.ά.

http://www.kalami.net/


Και ν' ακούτε:www.24-7Radio.us
24 ώρες ελληνικά, με απόδοση ήχου 256Κbps (studio quality)... Ψυχαγωγία, ενημέρωση, σάτιρα, αποκαλύψεις, διάλογος. Αναφορές στην ιστορία, πολιτισμό, παραδόσεις Ελλάδας κ.ά...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.