Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

"σύντροφε" Ρέππα... σε πήραν στο "ψιλό" και σε δουλεύουν... (εάν δεν το κατάλαβες κ. Υπουργέ των διοδίων)

 Ποιος είπε πως οι Έλληνες χάσαμε την "Αισθητική του Χιούμορ";  μπορεί να πέσαμε θύματα, στην καλοστημένη παγίδα μιας ευτελισμένης παρέας επίορκων πολιτικών, αλλά ελπίζουμε ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για όλα όσα μας προξένησαν το τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Οι συγκυρίες δεν ενθαρρύνουν τον γενικότερο λαϊκό ξεσηκωμό, ίσως καλύτερα έτσι, ούτως ώστε να αθροιστικά να συσσωρευτεί η αποτιμώμενη πικρία σε πολιτική οργή και να αποτυπωθεί αρνητικά στις προσεχείς εκλογές (που μάλλον δεν θα αργήσουν). 

Οι Έλληνες δεν θα χάσουμε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο και το χαμόγελο μας...

Μετά το "Άλογο στο Ρίο" έρχεται το άλλο "αντι-κίνημα" με τίτλο: "Τέρμα πια στους τζαμπατζήδες..."(vid)

"Το χιούμορ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τη δύσκολη καθημερινότητα, πόσο μάλλον όταν ζει σε μια χώρα που το παράλογο επιβάλλεται ως αυτονόητο.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από μια δράση που οργάνωσε μια ομάδα νεαρών στο Σύνταγμα, για να καυτηριάσει τον παραλογισμό των νέων μέτρων όσων αφορά τις αυξήσεις στα εισιτήρια.
Στον αντίποδα της βίας και των επεισοδίων που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τελευταία έξω από τη βουλή, αυτή η ομάδα ενδιαφέρεται, αντιδρά και προβληματίζει με εργαλείο της το χιούμορ"

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.