Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Με το σύνθημα: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδω και ληστεύει τον λαό" ...Διέκοψαν την ομιλία του Παπανδρέου στο Βερολίνο

Ευρηματικό το σύνθημα με το οποίο οι Ελληνες φοιτητές στο Βερολίνο έκαναν φραστική επίθεση στον κατά τύποις πρωθυπουργό της χώρας:
«Το ΠΑΣΟΚ είναι δω και ληστεύει τον λαό» ήταν η ιαχή που δέχτηκε ο Γ. Παπανδρέου όταν προσπάθησε να μιλήσει σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου στο Βερολίνο.
Το βίντεο προβλήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου από την οποία μάθαμε, επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Β. Οικονόμου, ότι το κυβερνητικό κόμμα αντιμετωπίζει και σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα φτάνοντας στο σημείο σήμερα να διαγράψει 300 στελέχη του.

...
Ομάδα Ελλήνων φοιτητών από την αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο και διέκοψε ομιλία του Γιωργάκη στο πανεπιστήμιο Humboltd στο Βερολίνο και του επιτέθηκαν φραστικά. Η ασφάλεια που φρουρούσε την εκδήλωση τους έβγαλε έξω, ενώ στη δράση ήταν αλληλέγγυοι μέλη του κόμματος Die linke και αυτόνομοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες συντρόφων υπήρξαν ‎3 αφισάκια: 

Αυτό που ανεβάζω εδώ.. “ένα αφισάκι που έγραφε “we want salaries, not pocket money” και ένα που έλεγε “Eurovision NAI, Υποτροφίες ΟΧΙ” και αναφερόταν στις περικοπές στο ΙΚΥ. 

Μέσα στην αίθουσα φώναξαν συνθήματα και εκεί επενέβη η Αστυνομία, αφού πρώτα είχαν τραμπουκίσει και σκίσει τις αφίσες μερικοί “Ελληνάρες” της Ελληνικής Κοινότητας.”
Έγινε προσωρινά σύλληψη Έλληνα αυτόνομου, κάτοικου Βερολίνου.
Aθάνατη ”ελληνική λεβεντιά” προσκύνα τους δυνάστες σου και τραμπούκισε τα παιδιά των άλλων (πάντα).
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.