Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Χανιωτάκης... Φαίνεται όμως ότι όταν κάποιος μαθαίνει μια τέχνη, δύσκολα την ξεχνάει...


Της Μαργαρίτας Ισιδώρου   (από σίβυλλα)
Θυμάστε τον Γιώργο Χανιωτάκη;
Είναι ο άνθρωπος που με τα όργια ως Διευθύνοντας Σύμβουλος στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. και ως Επίτροπος στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.) παραβίασε κάθε έννοια νομιμότητας στην διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων.
Αρχικά, ως Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Ο.Ε.Ε.Κ., φρόντιζε για την πληρωμή χιλιάδων εικονικών εκπαιδευτικών, που όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια ζημίωσαν με πολλά εκατομμύρια τα Δημόσια Ταμεία. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της απάτης, να σημειωθεί ότι στο ΙΕΚ Νίκαιας, φιλόλογος τοποθετήθηκε για να διδάσκει Ορθοπεδική, και Αναισθησιολογία, και Νοσηλευτική Χειρουργική, όπως και Αναπνευστική Φυσιοθεραπεία.
Το όνομα της φιλολόγου;
Δήμητρα Τσατμαλή.
Η ιδιότητα της;
Σύζυγος του...
 αξιότιμου κ. Χανιωτάκη.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω…
Το πρόβλημα όμως δεν περιορίστηκε μονάχα στην περίπτωση της συζύγου. Αφορούσε και λοιπά συγγενικά πρόσωπα, καθώς και κατασπατάληση χιλιάδων ευρώ σε εικονικά μαθήματα που γίνονταν μάλιστα ταυτόχρονα από το ίδιο πρόσωπο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο!!
Φαίνεται όμως ότι όταν κάποιος μαθαίνει μια τέχνη, δύσκολα την ξεχνάει. Έτσι λοιπόν, μετά την συνταξιοδότηση του, ο κ. Χανιωτάκης, διορίστηκε από την Κυβέρνηση Καραμανλή στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε., το όνομα της οποίας αποτελεί πλέον συνώνυμο της παρανομίας για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.
Να τονιστεί ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τους οικονομικούς επιθεωρητές, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.
Τώρα λοιπόν, ο περιβόητος κ. Χανιωτάκης θέλει να μεταλαμπαδεύσει την πολύτιμη εμπειρία και να κληρονομήσει την θέση του στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στον νεότερο Χανιωτάκη.
Για την ίδια θέση όμως, ενδιαφέρονται και άλλοι υποψήφιοι και πρέπει να σταματήσει η πίεση που ασκεί σε μέλη του Συμβουλίου που αποφασίζει. Ας έχουν το νου τους οι υπεύθυνοι ώστε οι επιλογές τους να γίνουν με αντικειμενικά κριτήρια.
Ο ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΖΩΤΡΙΕΣ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ…ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ!!!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.