Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση: Επαναστάτες χωρίς αιτία!


Απόλυτη συμφωνία είχε επέλθει μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας για τα 50 δισ. από το πωλητήριο δημόσιας περιουσίας, όπως απεδείχθη χθες από τρεις πηγές. 
Στις Βρυξέλλες, παράγοντες της Κομισιόν έκαναν πλάκα στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας του "Δεν καταλαβαίνουν γιατί φωνάζει η κυβέρνηση αφού είχε συμφωνήσει στο πακέτο χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα". Παράλληλα και η ίδια η κυβέρνηση παραδέχτηκε, μέσω του εκπροσώπου της, ότι έκανε τη φασαρία επειδή τη συμφωνία την ανακοίνωσε η τρόικα «που δεν είχε κανένα δικαίωμα», ενώ υποστήριξε ότι η απόφαση για τα 50 δισ. είναι δική της. 
«Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να πουλήσει περιουσιακά στοιχεxeία ύψους 50 δισ.ευρώ, προκειµένου να µειωθεί το δηµόσιο χρέος της», δήλωσε ευθέως ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες µαζί µε τον επίτροπο Ολι Ρεν µετά τη λήξη των εργασιών των υπουργών Οικονοµικών της ευρωζώνης. Ταυτοχρόνως, έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει έκτακτο Eurogroup στις 21 Μαρτίου, σεµια προσπάθεια επίτευξης «συνολικής λύσης».  ...

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών έκαναν γνωστό ότι αν δεν μεσολαβούσε η συνέντευξη της τρόικας την Παρασκευή (που ήταν γνωστή στην κυβέρνηση!), ο υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου θα ανακοίνωνε το πρόγραμμα των 50 δισ. χθες, μετά τη συνεδρίαση του ΕΚΟΦΙΝ στις Βρυξέλλες.

Δηλαδή επαναστάτησαν γιατί ανακοίνωσαν άλλοι ότι ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο και όχι οι ίδιοι! Αυτές είναι ευαισθησίες!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.