Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μποϊκοτάζ, πόλεμο στους κερδοσκόπους της κυβέρνησης!





 

Την  απόλυση 120 εργαζομένωνΜάλιστα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της  ΟΜΕ - ΟΤΕ., παρών ήταν και ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ.   ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Cοsmote στο σύλλογο εργαζομένων της εταιρείας.

Η ΟΜΕ ΟΤΕ, καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες που της
 αναλογούν. Επίσης, καλεί τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και τα Σωματεία των Επιχειρήσεων του κλάδου να αντιδράσουν άμεσα γι΄αυτή την εξέλιξη. 

«Σε περίοδο έκρηξης της ανεργίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες που μόνο αποτέλεσμα έχουν τη δυστυχία ανθρώπων και τη μεγιστοποίηση των κερδών της Deutsche Telekom.

Οταν μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση με έναν εκ των βασικών μετόχων της, το Ελληνικό Δημόσιο, με 2 δισ. ευρώ ετήσιο κύκλο εργασιών και μισθολογικό κόστος από τα χαμηλότερα στη παγκόσμια αγορά, προχωρά σε τέτοιες ενέργειες τότε κανένας Ελληνας εργαζόμενος δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το επαγγελματικό του αύριο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της OME-OTE.
"press-gr
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.