Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πως μπορείς να πουλήσεις κάτι, όταν είναι υποθηκευμένο;;;

 Δεν πουλάμε γη..Τις ΔΕΚΟ,τις υποδομές, τον ορυκτό πλούτο 
και τα κοιτάσματα τα πουλάμε κ. Πρωθυπουργέ;;
Όπως θα δείτε στο video στο τέλος του άρθρου, την πρόθεσή του να φέρει νόμο στην Βουλή, για την μη πώληση δημόσιας γης, ανακοίνωση χθες ο κ. Πρωθυπουργός.
Όμως η "προίκα", τα "ασημικά", τα περιουσιακά μας στοιχεία εν γένει (που είναι υποθηκευμένα στους δανειστές μέσω μνημονίου)..
Δεν είναι μόνο η δημόσια γη, είναι και οι υποδομές και οι ΔΕΚΟ, και ο ορυκτός πλούτος και τα κοιτάσματα...
Ξέχασε όμως ο κ. Πρωθυπουργός αυτό που έχει ήδη υπογράψει η Ελληνική Κυβέρνηση.
Ότι τα έχουμε υποθηκεύσει όλα...
"Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος"
 
Για αυτά δεν μας είπε τίποτα ο κ. Πρωθυπουργός ...

ΜΟΥΓΚΑ



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.