Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Ντόλιος - υφυπουργός Εσωτερικών «Συγγνώμη για την αναστάτωση»

«Συγνώμη» από τους πολίτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την εγκύκλιό του για τους ημιυπαίθριους χώρους ζητεί με γραπτή ανακοίνωση του ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιος.
Ο κ. Ντόλιος αφήνει, ωστόσο, ανοικτό να αναληφθεί νέα νομοθετική πρωτοβουλία για τη ρύθμιση του θέματος, χωρίς όμως να διευκρινίζει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί, αν δηλαδή, θα κληθούν οι πολίτες να καταβάλουν αυξημένα δημοτικά τέλη μετά την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων που θα έχουν μάλιστα και αναδρομική ισχύ, όπως προβλεπόταν στην εγκύκλιο.
Η δήλωση του κ. Ντόλιου είναι η εξής: «Μετά την δήλωσή μου στην Βουλή με την οποία αποσύραμε την εγκύκλιο η οποία δημιούργησε θέμα και εν’ όψη της αναμενόμενης νομοθετικής αντιμετώπισης του ζητήματος, νομίζω ότι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους πολίτες για την αναστάτωση η οποία προκλήθηκε».
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.