Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Από τη «συμμετοχική δημοκρατία» στην «τοκογλυφική τριανδρία»

Χθες το πρωί ο Πρωθυπουργός είπε στη Βουλή μεταξύ άλλων:
«Καμία τρόικα δεν φταίει για την εξάρτηση της χώρας μας από κάθε δόση του δανείου, αλλά φταίει η ανομία, η σπατάλη, η κακοδιαχείριση πολλών ετών. Εμείς κάνουμε προσπάθειες ώστε ποτέ πια να μην χρειάζεται η χώρα “τρόικες”. Ποτέ πια να μην χρειαστεί “δάνειες” δυνάμεις η Ελλάδα. Αυτή την επιλογή δεν μας την επιβάλλει κανείς. Κάνουμε βαθιές αλλαγές για μια ισχυρή Ελλάδα. Και αυτό δεν είναι εύκολο»
After midnight, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:
«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. ..Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό».
Της μέρας τα καμώματα, κάνουν τον Πεταλωτή …άλογο μες τη νύχτα, να τρέχει να μαζέψει τα πράγματα.
Α-παρά-δεκτοι, με τόσο παρά δεν γίνεται.
Αφού δεχόμαστε τον παρά τους θα μας χορέψουν, μέχρι να τινάξουμε τα πέταλα.
Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα ερίζουν για το πως ο Γιώργος από τη συμμετοχική δημοκρατία έφθασε στην τοκογλυφική τριανδρία. ...


Εδώ θα μου πείτε ο Πάγκαλος από ΚΚΕ στα νιάτα του έγινε Μακ Άρθουρ στα γεράματα.
Αν οι τροϊκανοί λένε τέτοια δημόσια, πίσω από τις κλειστές πόρτες στα Υπουργικά γραφεία τι κάνουν; Χαστουκίζουν τους Υπουργούς;
Γι’ αυτό έχει μόνιμα αυτό το παραπονεμένο ύφος ο Λοβέρδος;
Έχετε χάσει τη μπάλα, τους είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ποια μπάλα; Το γήπεδο έχουν χάσει.
Τώρα που θα αλλάξουν το Σύνταγμα ας αλλάξουν και την μορφή του πολιτεύματος σε «τριανδρική δημοκρατία» μεσογειακού τύπου, ως ενδιάμεσο στάδιο μέχρι την έλευση του αυτοκράτορος Ντομινίκ Στρος Καν.
Μικρός Οδυσσέας antinews
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.