Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Mαργαρίτα Μαθιοπούλου> Η "εκρηκτική" θαυμάστρια του Γιώργου Παπανδρέου

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος, κατηγόρησε την ελληνικής καταγωγής Μαργαρίτα Μαθιοπούλου, σύμβουλο του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, ότι προωθούσε τα συμφέροντα των γερμανικών εταιρειών όπλων, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα του πρώην συζύγου της, Φρίντμπερτ Πφλίγκερ, ως υπουργού Άμυνας της Γερμανίας.
Η κα Μαθιοπούλου φέρεται να έχει στενή σχέση με τα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα αλλά και με την αμυντική βιομηχανία της Γερμανίας, η οποία πουλάει το 13% του συνόλου των εξαγωγών της στην Ελλάδα.
Η εισαγγελία του Μονάχου φέρεται να ερευνά τον ρόλο της Μαργαρίτας Μαθιοπούλου (κόρης του επί χρόνια ανταποκριτή των «Νέων» και του «Βήματος» στη Βόνη κ. Βάσου Μαθιόπουλου), η εταιρεία συμβούλων της οποίας υποστηρίζεται ότι εισέπραξε 1.200.000 ευρώ προκειμένου να αναλάβουν τα ελληνικά ναυπηγεία την κατασκευή των υποβρυχίων της HDW.
Η κ. Μαθιοπούλου θεωρείται θαυμάστρια του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και μάλιστα στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Συμπόσια της Σύμης, ενώ είχε διεκδικήσει και τη θέση του ...
εκπροσώπου του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού SPD.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.