Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ομολογία ΣΟΚ: ΔΕΝ δίνουν τα ονόματα των επίορκων καταχραστών του δημοσίου χρήματος; (Ποιος, Ποιοι, και γιατί; - Μούγκα οι αδιαφανείς διαυγείς!!! - Εύλογα ερωτηματικά και για την Super Pharm!!!)


Αλυσίδες εβραϊκών συμφερόντων πίσω από την απελευθέρωση των φαρμακείων 


 Γράφει και ἐμπαρρησιάζεται ο προβοκάτορας,

"...Τον λόγο πήρε μετά ο πρόεδρος του ΦΣΑ κος. Λουράντος ο οποίος παρουσίασε έγγραφο με τη συμφωνία του Υπουργείου Εξωτερικών με το Ισραήλ για την ίδρυση αλυσίδας φαρμακείων της εταιρείας Super Pharm (ισραηλινών συμφερόντων) στην Αθήνα. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής φαρμάκων σε Τρινιντάντ, Καναδά και Πολωνία..."

Τι είναι η Super Pharm; (Video)

H SUPER PHARM ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ

Τι νομίζετε... ξαφνικά τρελαθήκαμε και γίναμε όλοι εβραιόπληκτοι;

...όποια πέτρα και εάν σηκώσεις, από "αγαθοεργία"... "γάμος και γιορτή" έως "συναίνεση" και "διαπλοκή" ... "εντελώς τυχαία" ανακαλύπτεις και κάποιον από δαύτους!!!

Ερώτηση: Μπορείς να ποινικοποιήσεις την ελευθερία κάποιου να οργανώνεται και να αποκομίζει οικονομικά και πολιτικά ωφελήματα;

Απάντηση: Σαφέστατα ΟΧΙ!!!

Μπορείς όμως να ασκήσεις κριτική και να αναδείξεις το πρόβλημα. ...


Ένα πρόβλημα που όλοι το υποψιαζόμαστε, το λέμε κατ΄ιδίαν... αλλά δυσκολευόμαστε να το  προβάλουμε δημόσια με την γενναία ελεύθερη έκφραση γνώμης,  του να εκφράζει κανείς την άποψή του, ή όπως θα το λέγαμε καλύτερα με στην σωστή του έκφραση: με παρρησία!!!

Για περισσότερη  παρρησία,,, ΕΔΩ (και στο Ηλεκρονικό Αλαλούμ)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.