Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 138

Γράφει ο Σπίθας
 Εγώ στα είχα πει ότι στα Κυριακάτικα φύλλα θα είχες πρόβλημα.
Πίστεψα ότι τα μάζεψες με αυτήν την εταιρεία CC & C Advisors Ltd και αυτό το παλικάρι ονόματι Chris Uregian. Έκανα λάθος πως θα το μαζέψεις, αλλά μάλλον σε υπέρ-τίμησα. Εδώ που τα λέμε δίκιο έχουν όσοι διαμαρτύρονται γι’ αυτό το θέμα. Πώς να το μαζέψεις…
Ρε φίλε, καλά να είσαι, να ζεις ευτυχισμένα και να μακροημερεύεις, αλλά το παλικάρι δεν ξέρει καν που είναι ο ΟΠΑΠ, πως θα σε συμβουλέψει στην Ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού;
Εγώ δεν σε έχω για τίποτε σπουδαίο. Μάλλον κακή γνώμη έχω για εσένα, αλλά και τέτοια πατάτα δεν σε είχα ικανό να κάνεις.
Μάλλον κάποιο θέλημα και χατίρι άλλου έκανες…
Ποιος όμως μπορεί να βάλει τον «Τσάρο» της Οικονομίας να κάνει τέτοιο ρουσφέτι που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα;
Αν σκεφτούμε ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου είναι Νο. 3, άντε το πολύ Νο.4 στην κομματική και κυβερνητική ιεραρχία, τότε πρέπει να ανησυχούμε.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.