Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 15η)

Γράφει το Ζιζάνιο

 Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη!
Τι τα ήθελες να αναλάβεις Υπουργός Παράνομων Μεταναστών και να αφήσεις στην ξαδέρφη τους “νόμιμους μετανάστες”; Δεν σου έφταναν τα άλλα αξιώματα, τι το ήθελες και αυτό; Εσύ πήγες στο κτίριο της ΓΣΕΕ και διαπραγματευόσουν με τον Αμπντέλ-Καντέλ και κάτι μυστήριους ΣΥΡΙΖΑ-ιους και οι μεγάλοι συνεδρίαζαν στο CARAVEL
Με τον Βενιζέλο να κάθεται στην πρώτη σειρά, καμαρωτός-καμαρωτός και να σε θάβει κανονικά, πως ένοιωσαν οι πολυπληθείς πολιτικοί σου φίλοι και οπαδοί σου; Μάλλον άσχημα.
Δεν πειράζει όμως… Θα το ξεπεράσουμε και αυτό.
Εμείς σε στηρίζουμε διότι επί της ουσίας έχεις δίκιο. Τώρα αν ο μη γένοιτο πεθάνει κανένας φίλος του Αμπντέλ-Καμπέλ και γίνει στην Αθήνα Σάμπρα και Σατίλα, δεν θα φταις εσύ αλλά ο Παπουτσής που δεν έλαβε έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα και ο Λοβέρδος που δεν είχε προετοιμάσει τα Νοσοκομεία για τέτοιες καταστάσεις.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.