Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 17η)


Γράφει το Ζιζάνιο

Συνεδρίασε πάλι το Υπουργικό Συμβούλιο!
Έλλειπαν πολλοί Υπουργοί γιατί είχαν άλλες δουλειές…. Έτσι το ενδιαφέρον πήγε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Εκεί ο ορισμός της «παιδικής χαράς»! Οι μισοί έχουν μπερδέψει την Moodys με την Goodys και θέλουν να κάνουν μήνυση γιατί μας υποβάθμισε και οι άλλοι μισοί τα έχουν βάλει με την Μπιρμπίλη για την οικοδόμηση στους βιότοπους Natura.
Κοιτάξτε να δείτε παιδιά της κοινοβουλευτικής ομάδας. Με την Μπιρμπίλη μπορείτε να τσακώνεστε άνετα. Σας κοροϊδεύει η Υπουργός πηγαινοφέρνοντας στην Βουλή μία διάταξη, με την οποία το βράδυ συμφωνείτε και το πρωί απορρίπτεται, αλλά η Moodys δεν είναι Goodys.
Ας κάνετε όσες μηνύσεις θέλετε!
Αν η Moodys δεν βαθμολογήσει με καλό βαθμό, τότε κανένα Ελληνικό Κρατικό ή Εταιρικό Ομόλογο δεν θα περνάει στο εξωτερικό.
Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό. Έτσι έχουν αποφασίσει να κάνουν οι αγορές που εσείς έχετε θεοποιήσει και περιμένετε να ανοίξουν για να δανειστείτε.
Αφού θέλετε να γίνετε άνθρωποι της αγοράς, τότε σεβαστείτε και τους νόμους της. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.