Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 24η)


Γράφει το Ζιζάνιο
Άσχημα νέα…
Εμείς το είπαμε για πλάκα και σε κάποιους άρεσε, το πίστεψαν και το έκαναν ήδη πράξη.
Συγκεκριμένα εμείς αναφέραμε για πλάκα για την σύναξη της οργάνωσης Βελουτέλα με 3,5 % λιπαρά και κάποιοι έσπευσαν να κατοχυρώσουν την ονομασία και να δημοσιεύσουν καταστατικό!
Λοιπόν, κατ’ αρχάς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς τους τύπους. Εμείς δεν είμαστε οπαδοί της άποψης να πετάμε στους κυβερνητικούς γιαουρτάκια. Εάν μας περισσεύουν τα χρήματα, τότε αγοράζουμε μεν τα γιαουρτάκια αλλά τα δίνουμε να τα φάνε κάποιοι πεινασμένοι συνάνθρωποι μας.
Για τους κυβερνητικούς μπορούν (όσοι επιλέξουν αυτό τον τρόπο διαμαρτυρίας, εμείς δεν συμφωνούμε, αξία τους δίνετε όταν τους αποδοκιμάζεται και τους πετάτε γιαουρτάκια, ντομάτες κλπ) να χρησιμοποιούν άλλα προϊόντα της μάνας φύσης, ή της ανθρώπινης λειτουργίας.
Φαντασία να υπάρχει και ο σκουπιδοτενεκές γεμάτος από άχρηστα πράγματα είναι. Ανοίξτε τον και διαλέξτε. Μαλακά να είναι όμως, για να μην τους ανοίξετε το κεφάλι και τρέχετε μετά σε νοσοκομεία για ράμματα και μηνύσεις.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.