Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 27η)

Γράφει το Ζιζάνιο

Τελικά και με τους κυβερνητικούς που θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στις παρελάσεις έφαγες γκολ!
Ένα σίγουρο στάνταρντ είχες και σου έσπασε!
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Ο Χάρης και κύριος είναι και ευπατρίδης. Ήταν λοιπόν αδύνατο να σου αρνηθεί παρουσία σε κάποια παρέλαση. Και εσύ τι έκανες τον έκοψες από παντού για να τον ξεχάσει ο κόσμος!
Ο Χάρης όμως εκτός από κύριος και ευπατρίδης, είναι και έξω καρδιά άνθρωπός. Την κοπανάει λοιπόν το τριήμερο για την Κύπρο, ώστε να περάσει καλά τώρα που φτιάχνει ο καιρός και αν δει και κάποιους επενδυτές τότε ακόμα καλύτερα. Απ’ ότι έμαθα πιθανότατα να έχει ραντεβού και με μία γαλακτοβιομηχανία που επιδιώκει σφοδρώς να επενδύσει στην Ελλάδα.
Λες να είναι ο Χάρης αυτός που ξεκίνησε την φασαρία με τα γιαούρτια, για να πείσει τους «κουμπάρους» ότι στην Ελλάδα υπάρχει  μεγάλη ζήτηση και κατανάλωση;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.