Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 31η)


Γράφει το Ζιζάνιο

Την Τ. Μπιρμπίλη την γνωρίζετε όλοι. Ασχοληθήκαμε μαζί της στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όταν το σύνθημα «Καλύτερα Παφίλη-παρά με την Μπιρμπίλη» ακούγονταν από άκρου εις άκρου στην Ελλάδα.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ασχοληθούμε πάλι μαζί της με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η εν λόγω Υπουργός για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.
Δεν μας λες κα. Τίνα, αντιδράς και αρνείσαι να ιδιωτικοποιηθούν τα δίκτυα, αλλά δεν μας λες τίποτε για τα λιγνιτωρυχεία και τα κοιτάσματα της ΔΕΗ. Δηλαδή γι’ αυτά συμφωνείς να ιδιωτικοποιηθούν;
Μα τα λιγνιτωρυχεία και τα κοιτάσματα καλή μου κόμισα της οικολογίας, θα στοιχίζουν σε λίγο χρυσάφι όταν με το καλό οι πυρηνικές μονάδες κλείσουν σε ολόκληρη της Ευρώπη και ο άνθρακας γίνει περιζήτητο καύσιμο για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.