Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ

Στην ιμπεριαλιστική Αμερική, μητρόπολη του καπιταλισμού, λειτουργεί τόσο η δικαιοσύνη αλλά περισσότερο και κύρια η ευθιξία.

Διαβάζουμε στην ελληνική έκδοση της VOA ότι, "ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Φίλιπ Κράουλι, παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του μετά την κριτική που άσκησε στο Πεντάγωνο για τoν τρόπο αντιμετώπισης του αμερικανού στρατιώτη που κατηγορείτε για την διαρροή απόρρητων πληροφοριών στην ιστοσελίδα Wikileaks."
Ο Φίλιπ Κράουλι αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση: "ότι με δεδομένη την βαρύτητα που είχαν τα σχόλια του υπέβαλλε την παραίτηση του". 
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι "μιλώντας σε μικρό ακροατήριο στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, το γνωστό MIT την περασμένη Πέμπτη, είπε: " ότι ο τρόπος με τον οποίο το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας αντιμετώπισε τον πρώην αναλυτή μυστικών πληροφοριών Μπράντλεϊ Μάνινγκ, είναι «γελοίος, ηλίθιος» και «αντιπαραγωγικός»."

Στην Ελλάδα της διαπλεκόμενης κληρονομικής πολιτικής, των συγγενών, φίλων και κουμπάρων, τέτοιες ενέργειες είναι άγνωστες και εάν κάποτε συμβούν, όλοι μας αναρωτιόμαστε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει ή γιατί τον "παραίτησαν"...

Τέλος θυμίζουμε μία πρόσφατη ανάρτησή μας:  "Ανερυθρίαστος και ανενδοίαστος, ο Τηλέμαχος Χυτήρης για την κυνική του ομολογία περί ατιμωρησίας των πολιτικών ...Άτολμος και υποκριτής με μία ασαφή γλώσσα διανθισμένη από "άρες μάρες κουκουνάρες"... Κρίμα!!!"

...και εάν εσείς είδατε ή διαπιστώσατε κάποια κοινά σημεία (ή έστω κάποια αυτοκριτική ή ψήγματα ευθιξίας), παρακαλώ να τα σχολιάσετε.

Νάσος


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.