Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Είναι δυνατόν να ποινικοποιηθούν απόψεις και πολιτικές εκτιμήσεις;

 

 Μόνο στα επικίνδυνη εξέλιξη που αποσκοπεί στην φίμωση του διαδικτύου μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια της προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένης Ράικου να διατάξει έρευνα για αναρτήσεις σε διαδικτυακούς τόπους που εκτιμούν ότι επίκειται χρεοκοπία της χώρας μας.

Σύμφωνα με την δικαστική λειτουργό η έρευνα αποσκοπεί να εξακριβώσει αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να εντοπίσει τους υπευθύνους.

Εδώ πια η λογική σηκώνει τα χέρια της ψηλά! Είναι δυνατόν να ποινικοποιηθούν απόψεις και πολιτικές εκτιμήσεις; 

Με τον ίδιο σκεπτικό της δικαστίνας  που διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να εντοπίσει τους πιθανούς «ενόχους» που προβλέπουν χρεοκοπία της χώρας,  θα πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη και στην Αλέκα Παπαρήγα αφού η γ.γ. του ΚΚΕ αυτό ακριβώς λέει σε συνέντευξη της στο χθεσινό περιοδικό «Επίκαιρα»!!!!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.