Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Η Κάθαρση ή η Συντριβή προ των πυλών …. Το Τηλεγράφημα..

 

Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος,  


Μόνο μια Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ,  που θα ενώσει την παράταξη,  θα μπορέσει να σώσει την Ελλάδα! Ανασχηματισμός και όχι εκλογές, εδώ και τώρα!
Καλούμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα Μπαράκ, να σταματήσει σήμερα,  την νέο-φασίστρια κ. Άνκελα Μέρκελ, στην πορεία προς τον νέο-φασιστο-πανγερμμανισμό της Ευρώπης,  και εκδίκηση της δημοκρατικής Ελλάδας, γιατί αύριο δεν θα είναι δυνατόν!
Αυτά που συμβαίνουν στην Υπατία, είναι πρωτοφανή για μια δημοκρατική Ελλάδα και καλούμε τον γιο του Συμβούλου του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου (όπως κυκλοφορεί),  τον «βλαχοδήμαρχο», κ. Γιάννη Ραγκούση, να τσακιστεί να παραιτηθεί μέσα στην νύχτα!
Το εγγύς μέλλον θα δείξει γιατί τα χρονικά όρια μιας γενικευμένης λαϊκής εξέγερσης στενεύουν!
Το ευτύχημα είναι ότι μπήκαν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες στον «μηχανισμό στήριξης», οπότε υπάρχει μια ελπίδα να σωθούμε «μέσω τρίτων», γιατί αν περιμέναμε από τον κ. Παπακωνσταντίνου…
Σύντροφοι, Σώστε τον γιό του Ανδρέα Παπανδρέου από την ιδιότυπη «φυλακή» που τον έχει η δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα» που έχει κολλήσει δίπλα του!
Αντισταθείτε!
Κάτω οι ληστρικοί τραπεζίτες, κάτω οι έμποροι των Εθνών!
“Διεφθαρμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε”  (Νέα Τάξη Πραγμάτων)
“Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε”  (Κομουνιστικό Μανιφέστο)
“Όλα στο φως”  (Γιώργος Παπανδρέου) Το είπε, αλλά δεν το έκανε! ...
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ως άλλος Οδυσσέας,  έχει μόνο μια επιλογή : να αδειάσει ανοιχτά όλη την σαβούρα που μάζεψε κ.κ. Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου, Μπιρμπίλη, Νταλάρα, Τσόκλη κλπ.. «αγοράκια και κοπελίτσες»  και στηριζόμενος στους «νέους έντιμους πρασινοφρουρούς» που τον έφεραν στην εξουσία, στους δημοκράτες μπλόγκερ και στους δημοκράτες πολίτες, να ελλιμενιστεί της Ιθάκης, πριν ο Αίολος τον παρασύρει αύτανδρο. «Οι Σύγχρονοι Έμποροι των Εθνών… και ο «δέσμιος Οδυσσέας» που «στέλνει τελεσίγραφα»!.
Ωδή  στην εθνοπροδοτική ακυβερνησία της δεξιόστροφης ανίκανης «κάστας»  γύρω από τον κ. Γ. Παπανδρέου. Γιώργο… άργησες… αλλά προλαβαίνεις να διώξεις τους ανίκανους και δεξιόστροφους.
 Καλούμε τον Πρόεδρο κ. Μπαράκ Ομπάμα να τσακίσει τώρα την νεοφασιστική πολιτική της κ. Μέρκελ στην Ευρώπη, πριν να είναι αργά!
Το πολιτικό σύστημα σήμερα: Από την αποδόμηση στην αυτο-απορρύθμιση!
Η συντριβή της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας… και η παλινόρθωση της Νεο-Φεουδαρχίας με την περίεργη βοήθεια των λεγομένων «σοσιαλιστικών κομμάτων»!
Επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες του ΠΑΣΟΚ, συντροφικότητα, αλληλεγγύη, πατριωτισμός, Κοινωνική δικαιοσύνη, Εθνική αξιοπρέπεια!
Να  ψηφιστεί η Νέα Σεισάχθεια. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία!  Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 250 ευρώ. Για 100.000 μηνιαία δόση 500 και για 150.000 μηνιαία δόση 750 ευρώ.  Ήδη το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο κάνει
 «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός!
Και να οι «Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές» υπάρχουν!
Στο Ζάππειο, παρουσιάζοντας την πρόταση των σοσιαλιστών εν όψει των κρίσιμων συνόδων κορυφής του Μαρτίου, οι κ.κ. Παπανδρέου και Ράσμουσεν τόνισαν την ανάγκη για καινοτόμα εργαλεία χρηματοδότησης και ειδικότερα μίλησαν εμφατικά για το ευρωομόλογο και τον φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.   «Τους ζητάμε να δώσουν μια εγγύηση αλληλεγγύης και συνοχής», ανέφεραν χαρακτηριστικά, «Είναι πλέον ώρα η κ. Μέρκελ να πει ότι είναι και προς το συμφέρον της Γερμανίας να δράσει από κοινού με τους άλλους στην Ευρώπη», τόνισε ο  κ.
 Ράσμουσεν επισημαίνοντας πως είναι προς το συμφέρον της χώρας της να παλέψει για το μέλλον της Ευρώπης.
Ο κ. Ράσμουσεν τόνισε πως υπάρχει ένας καλύτερος δρόμος για την Ευρώπη. Kάλεσμα στους Ευρωπαίους ηγέτες να πάρουν τολμηρές, καθοριστικές αποφάσεις για να αφήσουμε όπως είπε, πίσω την κρίση και να βάλουμε μπροστά τις αναπτυξιακές προοπτικές απηύθυνε και ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Οι αγορές ζητούν να υπάρχει ισχυρή παρέμβαση της ΕΕ με ισχυρό Ταμείο, ευέλικτο και αποτελεσματικό, ώστε να μπούμε σε μια ασφαλή πορεία και να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης, σημείωσε, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι οι συντηρητικές
 κυβερνήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά τις αγορές και το πώς αντιδρούν.  Έχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας, μπορούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις μπροστά στην κρίσιμη ιστορική συγκυρία που βρισκόμαστε, υπογράμμισε
Από την Μέκκα στην Νομική και στην Υπατία…
Τελεσίγραφο από τον Πρωθυπουργό ότι πρέπει να εκτονωθεί η ενδοκυβερνητική κρίση πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συµβουλίου του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν οι Γιάννης Ραγκούσης και Βαγγέλης Βενιζέλος αργά το βράδυ της Πέµπτης, όταν πια είχε εκδηλωθεί η κόντρα ανάµεσα στους δύο υπουργούς για το θέµα των απεργών πείνας του Μεγάρου Υπατία.  Έπειτα από αυτό και τις συνεννοήσεις που υπήρχαν µε το Μαξίµου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέµπτης η ανακοίνωση Πεταλωτή ότι το θέµα θεωρείται λήξαν. Ωστόσο το ρήγµα παραµένει, καθώς ο κ. Βενιζέλος
 προσερχόµενος στο Εθνικό Συµβούλιο µίλησε για βαθιά κρίση στην Ελλάδα, ζητώντας ευελιξία και αποτελεσµατικότητα στην κυβέρνηση.
Τα «λάθη» του σύγχρονου Οδυσσέα.
Το μοιραίο λάθος του κ. Γ. Παπανδρέου ήταν ότι όταν ανέβηκε στην εξουσία, δεν στηρίχτηκε σε νέα πρόσωπα και δομές που τον στήριξαν στις «δύσκολες στιγμές», αλλά παρασυρμένος από την «ανίκανη – εθνοπροδοτική δεηιόστροφη κάστα» που έχει δίπλα του, μοίρασε αφειδώς θέσεις σε όσους ανίκανους του «έσκαβαν και του σκάβουν τον λάκκο» και στους δεξιούς, ενώ φάνηκε «παντελώς αχάριστος» στους «υποστηριχτές - ευεργέτες του».!
Η τακτική αυτή του Γ. Παπανδρέου, που δεν ήταν δική του, εξέπληξε τους πάντες και ερμηνεύεται ως πράξη της «κάστας» και ως εκδίκηση γιατί ο κ. Παπανδρέου ανέβηκε στην εξουσία, ενώ η «κάστα τον ήθελε ως «Γιωργάκη με το ποδήλατο» και ισόβια «δεύτερο», γιατί η «κάστα» τα «είχε βρει με την παραδοσιακή δεξιά».  Έτσι η «κάστα» και με την μέθοδο των βιογραφικών , αλλά και των «εκκαθαρίσεων αγωνιστών από τις λίστες», φρόντισε να μην μπουν στον κρατικό μηχανισμό νέοι, έντιμοι και ικανοί, ώστε η «κάστα», όντας η ίδια ανίκανη να έχει υπό
 πολιτική ομηρεία τον κ. Γ. Παπανδρέου, να τον καταστρέψει πολιτικά και όταν έρθει η στιγμή να ξαναδώσει την εξουσία στην παραδοσιακή δεξιά (ακόπου προέρχεται αυτή η «κάστα»).
Η δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα»  εκμεταλλεύτηκε και εκμεταλλεύεται αγωνιστές, μαχητές, χρήματα και νέες ιδέες από νέα στελέχη του κινήματος, αλλά αφού τα οικειοποιηθεί η ίδια, τα προβάλει ως δικά της κτήματα και όχι ως κτήμα των νέων στελεχών. Το ίδιο έγινε και στις εκλογές του 2009. Η ανίκανη «κάστα», όταν είδε ότι τα δυναμικά στελέχη φέρνανε την νίκη, τότε δώσανε το σύνθημα και μπήκαν στα ψηφοδέλτια οι πολιτικοί του παρελθόντος που ήταν καταδικασμένοι στην συνείδηση των πολιτών, οι ανίκανοι, οι κυρίες της «αυλής»  και οι
 «κοπελίτσες» και κάτι «αγοράκια»!  Η ίδια αυτή δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα» οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου στον δρόμο του Μνημονίου και της «Τρόικας», ενώ υπήρχαν πολλές άλλες λύσεις και του δανεισμού με 1% και του εσωτερικού δανεισμού κλπ...
Τα ανύπαρκτα Σοσιαλιστικά κόμματα.
Θα έρθει η στιγμή που θα αναπολούμε τους Αμερικάνους, μπροστά σε αυτά που θα δούμε με τους Γερμανούς! Έρχεται η συντριβή της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και η παλινόρθωση της Νεο-Φεουδαρχίας με την βοήθεια των λεγομένων «ψευδο-σοσιαλιστικών κομμάτων»! Οι «Τζούλιες» των Υπουργών δεν μπορεί, πλέον,  να κυβερνάνε!
Τα «ψευδο-σοσιαλιστικά κόμματα», αφού παραδώσουν τις χώρες τους σε Τρόικες και μνημόνια, στη συνέχεια θα εξαφανιστούν από τον χάρτη και στη θέση τους θα αναδυθούν «ψευδο-πολιτικοί – υπηρέτες – κοτζαμπάσηδες»,  που θα είναι  τα «φυντάνια» της νέο-φεουδαρχίας!
Ενώ μπορούμε να δανειστούμε με μόνο 1% από την Ε.Κ.Τ. και χωρίς Μνημόνια, εντούτοις χάρις στη δεξιά και στους ανίκανους δεξιόστροφους δανειζόμαστε με 6% και με Μνημόνια! Τέλος η Εθνική κατήφεια. Αρχίζει  η Εθνική Πατριωτική Αναγέννηση!
Όλες οι τάσεις του ΠΑΣΟΚ και όλα τα ικανά, έντιμα και νέα πρόσωπα πρέπει να αξιοποιηθούν. Οι πληρωμένοι ανίκανοι «δημοσκόποι», δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να αποτυπώσουν την κοινή γνώμη! Ανασχηματισμός, Εδώ και Τώρα!

Η λύση στην δήθεν «πτώχευση». Μία από αυτές τις λύσεις, λένε οι αναλυτές, ήταν να δημιουργηθεί μια «ισχυρή Κρατική Ελληνική Τράπεζα», κατά τα πρότυπα της Γερμανικής Τράπεζας και να πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με εγγύηση τα Ελληνικά Ομόλογα που δέχεται η Ε.Κ.Τ και να δανειστεί με ένα τοις εκατό (1%) μόνο! Αντί αυτού πλέον,  ιδιωτικές τράπεζες δανείζονται με 1% από την ΕΚΤ και μας μετα-δανείζουν με 6% βγάζοντας «αέρα» 5% κέρδος! Ακόμα και τώρα μπορεί να δημιουργηθεί η μια «ισχυρή Κρατική Ελληνική Τράπεζα», αντιγράφοντας το
 καταστατικό της Γερμανικής Αναπτυξιακής  Κρατικής Τράπεζας KfW. Η Γερμανική Τράπεζα η ίδια δανείζεται από την ΕΚΤ με 1% και μας δανείζει με 6% και βάζει και «όρους» και υπογράφουμε Μνημόνια! Αυτά ακόμα, δεν είναι σε γνώση των πολιτών, που όταν τα μάθουν θα εξεγερθούν!
Ο κ. Γ. Παπανδρέου, είναι «θύμα της κάστας», γιατί είναι απομονωμένος από τους πολίτες και κανείς δεν τολμά να του πει την αλήθεια, και αν προσπαθήσει κανείς θα απομονωθεί και θα απειληθεί από τους ανθρώπους της «κάστας», που λειτουργούν ως «αυλή Λουδοβίκου». Έτσι ο κ. Γ. Παπανδρέου περιφέρεται από αεροπλάνο σε αεροπλάνο  ή από γυμναστήριο σε γυμναστήριο και μένει βάσει των υποδείξεων της «κάστας»  μακριά από τα προβλήματα της χώρας και μόνο ως επικοινωνιακή τακτική τα προσεγγίζει «εκ του μακρόθεν»!!
Άρα η ανίκανη δεξιόστροφη «κάστα»  κρατά δέσμιο στο κατάρτι του πλοίου τον «Οδυσσέα», ενώ ο σύγχρονος Οδυσσέας  δεν ακούει ούτε τις «Σειρήνες» που τον καλούν! !
Ο κ. Γ. Παπανδρέου,  ως άλλος περιπλανώμενος Οδυσσέας, έχει – αν τολμάει να σπάσει τα δεσμά -  μια τελευταία επιλογή: να αδειάσει στα «ανοιχτά» το «παράνομο-ανίκανο  φορτίο της «κάστας»  που κουβαλάει στην σχεδία- αυλή του»  και πριν καταποντιστεί,  να «ελλιμενιστεί ομαλά» στην Ιθάκη!
Ιστορικό πλαίσιο.
Από την  δεκαετία του 1990 και μετά την πτώση του λεγομένου «υπαρκτού κομμουνισμού», διεθνώς,   σχηματίστηκε μια «υπερκομματική – διακομματική συμμαχία απατεώνων και παρανόμων», αποβράσματα της «νέας τάξης πραγμάτων»,  που είχαν ανθρώπους παντού και ήθελαν να ελέγξουν τα πάντα. Για πολύ κόσμο  μπορεί να υπάρχουν πλέον ΝΔ, Πασοκ, Συν κλπ…, όμως πάνω από αυτά υπάρχει πλέον η «υπερκομματική μαφία». Άλλοι τους ονόμασαν «διαπλεκόμενους», άλλοι «διακομματική συμμορία», «υπερκομματική μαφία»  κλπ… Στην  Ιταλία - Σικελία όλοι αυτοί
 ανήκουν στην «κόζα νόστρα - μαφία».
Αυτοί προωθούσαν άτομα – ανδρείκελα σε όλες τις υπηρεσίες, Υπουργεία,  Πανεπιστήμια κλπ.. με στόχο τον έλεγχό τους και τον αποκλεισμό των ικανών και των εντίμων! Στόχος τους είναι ο εύκολος πλουτισμός, τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, η γενικευμένη διαφθορά, ο παράνομος πλουτισμός, η κατάλυση όλων των αξιών στο όνομα «να περνάμε καλά», η «γενοκτονία των Ελλήνων μέσα από την βιομηχανία διαζυγίων, την βιομηχανία κατασχέσεων σπιτιών, την βιομηχανία υιοθεσιών» και την «βιομηχανία ναρκωτικών»,  τα «καλυμμένα ή όχι  δίκτυα πορνείας» (που
 ελέγχονται όχι από τον υπόκοσμο-όπως νομίζουν πολλοί, αλλά από μεγαλοσχήμονες) κλπ…
Τα άτομα αυτά είχαν και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: α) να έχουν κάποιο σεβαστό εξωτερικό προφίλ, β) να είναι διεφθαρμένα, γ) να «λαδώνονται», ε) να είναι αμφί και ή μόνο ομοφυλόφιλα», δ) να «ξαπλώνουν έναντι κάπου κέρδους οικονομικού-θέσης», στ) να περιφέρονται σε οργανώσεις όπως Μασόνοι, ΜΚΟ, κοινωνικές εκδηλώσεις  δήθεν κοινωνικού σκοπού, ζ) να υπακούν στις «εντολές», η) να μην «ορρωδούν προ ουδενός»,  θ) να μην έχουν ηθικές αναστολές, η) να γνωρίζουν ότι αν παραβούν τις «εντολές» θα απομονωθούν ή θα δολοφονηθούν κλπ…
Στην περίπτωση που κάποιος πολίτης (ακόμα και επώνυμος), συγγενής, γονέας, σύζυγος αναζητούσε την απεμπλοκή τους από αυτό το «κύκλωμα» θα απομονωνόταν ως «γραφικός, ιδιόρρυθμος, ψυχασθενής» κλπ.., και αν συνέχιζε θα απομονωνόταν και θα  εδολοφονείτο. Αυτά τα άτομα «κομπάζουν» ότι έχουν και ανθρώπους μέσα στην Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Δικηγορικούς Συλλόγους, Πανεπιστήμια και γενικά σε όλον τον κρατικό μηχανισμό  και οποιαδήποτε υπόθεση εναντίον τους θα «συγκαλυφτεί ή θα καθυστερήσει ή θα αρχειοθετηθεί». .. Οι πληροφοριοδότες
 τους μέσα από τις κρατικές υπηρεσίες  θα τους ενημερώσουν ποιοι κινήθηκαν εναντίον τους για αντεκδίκηση και θα τους στοχοποιήσουν, εξοντώσουν, απομονώσουν  και δολοφονήσουν.
Ο νεοφιλελευθερισμός, που κατέρρευσε πριν δύο χρόνια στην Αμερική βρήκε απροετοίμαστα τα «σοσιαλιστικά κόμματα» και συν τω χρόνο μετεξελίχθηκε σε «δήθεν κρίση» μόνο του «χρηματοπιστωτικού συστήματος»! Στην συνέχεια οι δεξιές Κυβερνήσεις έδωσαν τα πάντα στους νέο-φεουδάρχες και τους τραπεζίτες! Από τα 110 δις του Μνημονίου τα 78 δις πήγαν ως χάρισμα στους τραπεζίτες! Αυτή η ληστρική κλοπή σε βάρος των πολιτών δεν έχει ιστορικό προηγούμενο! Και η αναστύλωση της νεοφεουδαρχίας ανατέθηκε σε σοσιαλιστικές κυβερνήσεις!
Μέσα στην “ανύπαρκτη διεθνή οικονομική κρίση”, που δημιούργησαν σκοπίμως οι ληστρικοί τραπεζίτες, η νεο-φασίστρια κ. Μέρκελ και οι “διεφθαρμένοι όλων των εθνών”, υψώνονται καθημερινά “τείχη” οικονομικά, πολιτισμικά, κοινωνικά, ρατσιστικά κλπ... Το φαινόμενο “Παπουτσής” ή “Χρυσοχοίδης” είναι η αντανάκλαση των προηγούμενων τριών παραγόντων στην χώρα μας, που ακόμα και αν δεν λεγόταν “Παπουτσής - Χρυσοχοίδης” θα είχε πιθανά άλλο όνομα π.χ. “Τοκογλυφίδης” ή “Γιουσουφίδης”.
Πολλοί Έλληνες πολιτικοί – ακολουθώντας την πεπατημένη του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου - πιστεύουν ματαίως, ότι όσο περισσότερο “γη και ύδωρ” προσφέρουν στις ξένες ισχυρές Κυβερνήσεις, τόσο πιο πολύ θα έρθουν πιο κοντά στην εξουσία ειδικά στην “μετα-Παπανδρέου” εποχή, που αρχίζει σιγά-σιγά να εμφανίζεται!  Όμως εις μάτην. Ακόμα και οι Χιτλερικοί χρησιμοποιούσαν τους “εθνοπροδότες”, αλλά στο τέλος τους εκτελούσαν, με την απλή λογική “αφού πρόδωσες την Πατρίδα σου για λίγα αργύρια θα προδώσεις και εμάς για ακόμα πιο πολλά
 αργύρια”! Όπως παρατηρήσαμε κανένας Έλληνας πολιτικός έως σήμερα, δεν κατάλαβε μια διεθνή θέση στον ΟΗΕ, στην Ευρώπη κλπ... και ούτε θα καταλάβει. Απλά τους “οσφυοκάμπτες” τους χρησιμοποιούν και μετά τους “πετάνε”!
Συμπεράσματα Προοπτικές.
Αν η «δεξιόστροφη συμμορία» της Ιπποκράτους,  που εκμεταλλεύεται και κοροϊδεύει τον κ. Παπανδρέου τον οδηγήσει σε πρόωρες Εκλογές είναι γιατί «τσέπωσα»ν πολλά τώρα, εκτός από τις «μίζες του Δ.Ν.Τ. και με τις εκλογές θα πετύχουν πρώτα την μη δίωξή τους, με το νόμο ευθύνης Υπουργών και μετά την παράδοση της χώρας στην δεξιά! Η επιτυχία της δεξιάς ήταν ότι είχε ανθρώπους της μέσα στο ΠΑΣΟΚ, δίπλα στον κ. Παπανδρέου! Καμιά λύπηση στους εθνοπροδότες!
Ακόμα και να διασωθεί στις εκλογές ο κ. Παπανδρέου, η φθορά από την επομένη θα είναι γεωμετρική με αποτέλεσμα σε έξι μήνες την απώλεια της εξουσίας και την παράδοση της χώρας στον Σαμαρά., που θα μας οδηγήσει σε πιο δυσβάστακτο Μνημόνιο με άλλο τίτλο, π.χ. Εδικό Πρωτόκολλο!
Η παγκοσμίας πρωτοτυπίας άποψη, να αγωνίζονται οι αγωνιστές για την Κυβέρνηση τους άκαπνους, τις «κοπελίτσες» και τα «αγοράκια» δεν ευόδωσε. Την επομένη των εκλογών οι «κοπελίτσες» και τα «αγοράκια»,  μην τα είδατε, θα είναι με τη δεξιά (κατά την παροιμία «ο πούστης, ο μπάτσος, ο ρουφιάνος και η πόρνη δεν έχει πιστεύω»)! Τότε ο κ. Παπανδρέου θα «θυμηθεί» τους αγωνιστές, τους μπλόγκερ, αλλά θα υπάρχει μια «έκπληξη» γι’αυτόν!
Δεκάδες αγωνιστές ΠΑΣΟΚ καταστράφηκαν οικονομικά, οικογενειακά, επαγγελματικά,  για να «προικίσουν» τις «μπιρμπιλομάτες», (οι οποίες πουλάνε την πατρότητα του κάθε εξώγαμου σε όποιον βλάκα συναντήσουν κάθε φορά), του κ. Παπανδρέου και δεν τους προσφέρθηκε ούτε μια θέση! Το κόλπο αυτοί που είναι στην Κυβέρνηση θα τα κονομάνε και οι άλλοι στην πείνα θα αγωνίζονταν μην έρθει η δεξιά, είναι παλιό και δεν πιάνει! Να δοθούν τα αξιώματα σε όσους αγωνίστηκαν. Εδώ πληρώνονται όλα!
Ο ρατσισμός είναι σήμερα πιο δυνατός και έχει διαβαθμίσεις. Οι κοινωνικές διακρίσεις το ίδιο. Το αντιρατσιστικό μέτωπο το ίδιο δυνατό. Σήμερα η σύγκρουση μεταφέρεται από το “παραδοσιακό κέντρο” στις υποβαθμισμένες και πολυπολιτισμικές γειτονιές της Αθήνας”, κάτι παρόμοιο με τις γειτονιές στο Παρίσι. Από το τείχος του Βερολίνου στα οικονομικά τείχη της κ. Μέρκελ, των τραπεζιτών, ολιγαρχικών και τα τείχη του Μνημονίου. Το τείχος του Έβρου, που θέλει να κατασκευάσει η Κυβέρνηση θα αποδειχτεί ανίσχυρο…
Το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, ήρθαν ως επακόλουθο της μη αντίδρασης των σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων και της κλεψιάς του δημοσίου από τις δεξιές Κυβερνήσεις και την «κάλυψη» που παρείχαν οι δήθεν ελεγκτικές υπηρεσίες και μέρος επιόρκων λειτουργών της Δικαιοσύνης! Σχεδόν όλα τα σκάνδαλα μπήκαν σε κάποιο «αρχείο». Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να περάσει Νόμο να έρθουν όλα τα αρχειοθετημένα σκάνδαλα στο ακροατήριο σε μεικτά ορκωτά δικαστήρια. Η χώρα σύρεται σε δήθεν πτώχευση, αφού σκοπίμως δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης.
 Ποιοι κερδίζουν από τα «επιτόκια δανεισμού», ακόμη δεν ερευνάται. Να ξηλωθούν όλοι οι ανίκανοι. Έλληνες Δημοκράτες ψηλά το κεφάλι. Σπάστε τους φράχτες και τα τείχη που χωρίζουν τους πολίτες!
Έξω από την Κυβέρνηση οι ανίκανοι, τα φλώρια και οι «κυρίες»! Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα κυρίες και κύριοι, σαν τον κ. Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση, Νταλάρα, Γερουλάνο, Παμπούκη, Μπιρμπίλη κλπ… θα εργαζόντουσαν στα κυλικεία των Υπουργείων, ενώ,  εδώ στην «ψωροκώσταινα», γίνονται Υπουργοί! Και δεν ντρέπονται κιόλας!

Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.