Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Να τι συνειδητότητα φέρει η νέα γενιά παιδιών που έχει ενσαρκωθεί στον πλανήτη

 Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για 5 λεπτά
Τρέμε εξουσία, αυτά δεν μπορείς να τα κοροϊδέψεις με τα ψέμματά σου, αυτά δεν μπορείς να τα χειραγωγήσεις μέσω του φόβου, αυτά δεν μπορείς να τα φιμώσεις με απειλές…
Το αύριο είναι ήδη εδώ και οι παγκόσμια κυβέρνηση έγινε παρελθόν πριν καν εκδηλωθεί, γιατί το αύριο, που έχει δρασκελίσει το κατώφλι, δεν την περιλαμβάνει!
Ελένη Olympiada
Σημείωση: Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.
Πληροφορίες από τη wikipedia:

Το 1992, στην ηλικία των 12, η Cullis-Suzuki μάζεψε χρήματα μαζί με άλλα παιδιά, μέλη του ECO, για να παρευρεθεί στην Παγκόσμια Σύνοδο του ΟΗΕ για το Περιβάλλον, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. 
Εκεί μαζί με άλλα μέλη της ομάδας παρουσίασε στο συνέδριο περιβαλλοντικά θέματα υπό τον τρόπο που τα βιώνουν οι νέοι και χειροκροτήθηκε από όρθια τα μέλη του συνεδρίου. 
Σήμερα είναι ακτιβίστρια περιβαλλοντολόγος, ομιλίτρια, τηλεοπτική οικοδέσποινα και συγγραφέας. Πληροφορίες για αυτή στο: 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.