Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ: Μην πετάτε γιαούρτια και ζαρζαβατικά στους πολιτικούς από την Ελλάδα. Καλύτερα να τα τρώτε, κάνουν καλό στην υγεία.

l
Μήνυμα στον αραγμένο στην Ουάσιγκτον -δύο ημέρες πριν την τελετή στον Λευκό Οίκο- υφυπουργό Εξωτερικών του 2% των Απόδημων:
Υφυπουργάρα Δόλλη(ε)... Χάσαμε τα λαμόγια σου, τους ΣΑΕριτζήδες. Με ποιούς θα διασκεδάζουμε τώρα; 'Ηταν κι αυτοί μιά λύση.

Ενώ η φιλελληνική-φιλοχρήματη Αρχιεπισκοπή, ασχολείται με...ευαγγελισμούς και...κρίνους
Ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ τιμά την επέτειο έναρξης της επανάστασης ...
(23 Μαρτίου 1821, Καλαμάτα)

Στον Λευκό Οίκο χωρίς φουστανέλες, τα τσαρούχια οι ''επιφανείς Ελληνοαμερικανοί''
25 Μαρτίου 4:00μ.μ., η εκδήλωση στον Λευκό Οίκο: Πάλι η Ομογένεια θα εκπροσωπηθεί από εκκλησιαστικό ''ηγέτη'', τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο. Παραμένουμε ακόμα η μόνη εθνική ομάδα στις ΗΠΑ, που την εκπροσωπεί κληρικός. Tην κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Δ. Δόλλης. Πριν δύο χρόνια ο πρόεδρος Ομπάμα είχε παραξενευτεί επειδή ''οι επιφανείς Ελληνοαμερικανοί'' δεν φορούσαν φουστανέλες και τσαρούχια.


Οι πολιτικοί από την Ελλάδα, θα κρατούν μεγάλο ''πανό'' στην παρέλαση στη Νέα Υόρκη, 27 Μαρτίου, που θα γράφει:
''Siemens ζεις, εσύ μας οδηγείς. Ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία. 
Ζήτω η ελληνική μας δημοκρατία''
 Αναμένουμε με αγωνία και συγκίνηση να ακούσουμε πάλι τους υπουργούς και βουλευταράδες, να επαναλαμβάνουν γιά 25η χρονιά, ''πόσο πολύ μας αγαπά η Ελλάδα'', ότι ''οι απόδημοι είμαστε διπλά 'Ελληνες'', ότι ''θα μας δώσουν σύντομα το δικαίωμα ψήφου'' δηλ. σε 50 χρόνια, κ.ά.
Αναξιόπιστες οι φήμες που κυκλοφορούν στο γκέτο μας στην Αστόρια, περί υποδοχής τους με ζαρζαβατικά και γιαούρτια.
Αναμένουμε να δούμε ποιά πολυκαταστήματα, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα κ.ά., θα ''τιμήσουν'' οι 'Ελληνες πολιτικοί (όπως το συνηθίζουν).
Συστάσεις του πρόεδρου της ''Βουλής των Ελλήνων'', στους ταξιδεύοντες σε παροικίες βουλευτές: ''Εκεί που πάτε να είστε σοβαροί και να μην εκτίθετε τον φημισμένο Οίκο μας. 
Δεν θέλουμε να αρχίσουν να φωνάζουν και οι Ομογενείς ''να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή''.
  
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.