Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

O Eλληνισμός στις ΗΠΑ, τιμά την επέτειο έναρξης της επανάστασης στα 1821

 kalami: O υπουργός Προ.Πο., Χρήστος Παπουτσής 'Eγραψε στα παλιά του...παπούτσια την Ομογένεια. Θα ζήλεψε την πρόσφατη...''δόξα'' των ''τουριστών'' Γερουλάνου - Νικητιάδη
 Ο υπουργός ''διαρρέει'' ότι δεν τον είχαν...καλέσει. 
Καλά, στη Νέα Υόρκη, ποιός τον...κάλεσε και γιατί;

Γιατί οι ανεγκέφαλοι της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης ευτέλισαν τον θεσμό της ύψωσης της σημαίας: Κάνουν την τελετή Παρασκευή που ο κόσμος δουλεύει, χώρια το γεγονός ότι αυτοί που δεν πάνε είναι τα ...μέλη του Συμβούλιου της Οργάνωσης.

Παραμονή παρέλασης που έπρεπε κανονικά να γίνεται, δηλ. Σάββατο, δεν την κάνουν, επειδή έχουν...συνέδριο οι Κύπριοι εξεπίτηδες αυτήν την ημέρα, γιά να είναι παρόντες οι πολιτικοί.

Γι' αυτούς βασικά τους λόγους, ο Ελληνισμός στη Νέα Υόρκη εκτίθεται στους Αμερικανούς, αφού στην τελετή πάνε ελάχιστοι Ομογενείς. ...

Εκτέθηκε στη Νέα Υόρκη (και) ο υπουργός Προ.Πο., Χρήστος Παπουτσής
'Eγραψε στα παλιά του...παπούτσια την Ομογένεια. 
Θα ζήλεψε την πρόσφατη...''δόξα'' των ''τουριστών'' Γερουλάνου - Νικητιάδη
Ο υπουργός, ήρθε στη Νέα Υόρκη, ως απεσταλμένος της Κυβέρνησης, με πρόσκληση της ελληνικής Ομοσπονδίας, γιά τις εορταστικές εκδηλώσεις (παρέλαση κ.ά.) γιά την εθνική μας επέτειο.
 Παρασκευή βράδυ, 25 Μαρτίου, τίμησε με την...απουσία του το δείπνο στην αίθουσα εκδηλώσεων του αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου -προς τιμήν τους- ήταν παρόντες οι 3 βουλευτές της κοινοβουλευτικής αποστολής.
Ο υπουργός ''διαρρέει'' ότι δεν τον είχαν...καλέσει.
Καλά, στη Νέα Υόρκη, ποιός τον...κάλεσε και γιατί;
Δηλαδή, είναι καλεσμένος σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις, εκτός αυτής;
Μα η πρόσκληση είναι γενικά, γιά παρέλαση-εορταστικές εκδηλώσεις.
Οι βουλευτές, γιά παράδειγμα, πήγαν...ακάλεστοι;
Οι εκδηλώσεις, εκτός της παρέλασης, είναι συγκεκριμένες-καθιερωμένες:
'Υψωση σημαίας, δείπνο παραμονή και προπαραμονή.

Μήπως ο υπουργός, Παρασκευή βράδυ, ήταν σε... κομματική συγκέντρωση, γι' αυτό έγραψε στα παλιά του...παπούτσια την εκδήλωση, την ημέρα της εθνικής μας επετείου;
... (Κυριακή, μετά την παρέλαση, θα έχουμε ''πλάκα'' και με την ''πλάκα'' που θα ''απονείμουν'' στον υπουργό Προ.Πο., στην ''μπαρμπουτιέρα'', στην Αστόρια)

Παραλίγο να τους...πνίξει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημ. Δόλλης, στην Ουάσιγκτον Δεξίωση στην πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον γιά την εθνική επέτειο, μεσημέρι 25 Μαρτίου 2011.
Μίλησε ο αρχιεπίσκοπος, είπε τα γνωστά και μετά στην δευτερολογία του ο υφυπουργός, είπε το αμίμητο: ''...Ο πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό να τον συγχαρεί και μίλησαν 20 λεπτά. Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει το υψηλό κύρος της χώρας μας...''.
Και όσοι ''τιμούσαν'' τα μεζεδάκια εκείνη την ώρα, παραλίγο να...πνιγούν. 

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.