Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 39η)

Γράφει το Ζιζάνιο

Η απεργία των δημοσιογράφων βοήθησε να περάσει σχεδόν απαρατήρητο ένα κατά την γνώμη μας σοβαρό γεγονός. Οι «ναυαρχίδες» των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΔΟΛ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη), ΠΗΓΑΣΟΣ και ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (mega channel) τέθηκαν από τις χρηματιστηριακές αρχές σε καθεστώς επιτήρησης.
Οποία κατάντια…
Οι γνώμο-ηγήτορες, αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις στον τόπο μας, να βρίσκονται στην ίδια χρηματιστηριακή θέση με την ALTEC και την ΑΤΤΙΚΑΤ…
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, πολύ σύντομα οι «ναυαρχίδες» να βγουν από αυτήν την δυσάρεστη θέση και να μην γίνει αυτό που γίνεται συνήθως. Διότι συνήθως μετά την επιτήρηση έρχεται η αναστολή και η υπαγωγή της εταιρείας σε καθεστώτα πολύ κακά π.χ. άρθρο 99…
Είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα βοηθήσει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Κι εσύ φίλε Γιάννη, θα βρεις πεδίο δόξης λαμπρό διότι ως γνωστό η ύπαρξη πολλών και διαφορετικής ιδεολογικής κατεύθυνσης ΜΜΕ και πολυφωνία, είναι δείγμα απρόσκοπτης λειτουργίας της δημοκρατίας.

ΥΓ:
Και την ώρα που αγωνίζεσαι για την πολυφωνία, ο ΓΑΠ το κάνει πράξη.
Ήδη, αγαπητέ φίλε Γιάννη, ανακάμπτει ο φίλος κι αδελφός Κώστας (Λαλιώτης) και συμμετέχει σε “στενές” συσκέψεις…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.