Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Κυρία Τίνα Μπιρμπίλη, υπάρχει και ο άλλος δρόμος...

Φορτώνουν στην Τίνα Μπιρμπίλη το πολιτικό κόστος


Εάν θα μπορούσε να διαβάσει αυτές τις λίγες αράδες, θα τις έλεγα εμμέσως πλην σαφώς:
"Αγαπητή Τίνα... θα σου έλεγα να το σκεφτείς για μία ενδεχόμενη παραίτησή σου..."

Δύσκολη απόφαση...
Έχουμε μία τεχνοκράτη υπουργό που εάν την άφηναν να υλοποιήσει, για όλα αυτά που έχει σπουδάσει, θα ήμασταν υπερήφανοι και για το περιβάλλον της χώρας μας αλλά και για αυτήν την ίδια που θα μας έδινε την έμπρακτη  επιβεβαίωση ότι πέτυχε ως υπουργός.

Παρακολουθώντας αυτόν τον απλό, σεμνό και συμπαθέστατο άνθρωπο μόνο καλά λόγια μπορείς να πεις. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με δυναμικό χαρακτήρα γνώσεων και αντιλήψεων, έπεσε σε μία  από τις χειρότερες κυβερνητικές συγκυρίες που θα μπορούσε να φανταστεί.

Η πολιτική του GAP να επιλέξει νέους και άφθαρτους για υπουργούς αποδεικνύεται σήμερα ότι ήθελε να περάσει ευκολότερα την βάναυση αντιλαϊκή πολιτική που του επιβάλει με τη σειρά της η τρόικα. ...
Οι θέσεις της κας Μπιρμπίλη, περιβάλλον και καταπολέμηση της ανομίας της αυθαιρεσίας, εάν τις δει ο κάθε καλοπροαίρετος είναι αυτές που θα περιμέναμε να υλοποιηθούν από μία κυβέρνηση που μας υποσχέθηκε ευνομία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία και πράσινη ανάπτυξη.

Βλέπουμε ότι υποχωρεί και υπαναχωρεί συνεχώς στα εισπρακτικά μέτρα Παπακωνσταντίνου.
Το θέμα της Κερατέας θα πέσει πάνω της, τα αυθαίρετα δεν τελείωσαν και μάλιστα "πιέζουν" 1,5 εκ αυθαίρετα (κέρδος σε χρήμα και σε ψήφους), οι ιδιωτικοποιήσεις... και τόσα άλλα που θα της χρεωθούν.

 Αγαπητή Τίνα... σκέψου και αποφάσισε, ο λαός κάποια μέρα θα το εκτιμήσει.

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.