Τρίτη 5 Απριλίου 2011

kalami: Γιατί οι διπλωματικές μας αποστολές στις ΗΠΑ, αποφεύγουν εκδηλώσεις γιά την πατρίδα μας;


«'Ολα σ' αυτή τη γή μασκαρευτήκαν, ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, 
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν, 
δεν ξέρουμε τι λέγεται ντροπή»
(Γ. Σουρής)

Είχαμε δεκάδες ''ψώνια'' αφηνιασμένα και μη, αποκτήσαμε
τώρα και... ''ηγετικές καραψωνάρες'' στη Νέα Υόρκη!
Να χαιρόμαστε τους νέους, αυτoανακηρυγμένους ''ηγέτες'' 
που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους... 
Θαυμάστε μία ακόμα -από τις πολλές στις ΗΠΑ- νέα ''ηγετική ομάδα Ομογενών''! 
Και προσοχή στον τίτλο, ειδικά στην λέξη ΤΗΣ (εκεί όλη η αξία): 
''Συμπόσιο ΤΗΣ ηγετικής Ομάδας Ομογενών''

( Διαβάστε με προσοχή και χειροκροτείστε τους ) ... ( Επιστολές αναγνωστών )

Και η Ελλάδα έχει τα δικά της Ολοκαυτώματα... Μας ''πρήξατε'' με το εβραϊκό

kaskarelis'Ενα ερώτημα στην Ομογένεια, στον Ελληνισμό
Πολλές οι εκδηλώσεις από τις διπλωματικές μας αποστολές στις ΗΠΑ, τον σύλλογο Μαγνησίας ''Αργοναύτες'' κ.ά., γιά το Ολοκαύτωμα. Aλλά, πότε οι Εβραιο-Αμερικάνικες Οργανώσεις έκαναν έστω μία εκδήλωση γιά την Ελλάδα; Πότε, έστω, ένας από αυτούς τίμησε με την παρουσία του εκδηλώσεις του Ελληνισμού, ας πούμε, γιά την εθνική του επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821; Η απάντηση; ΟΥΔΕΠΟΤΕ... Και όλη αυτή η εντυπωσιακή
νεοελληνική δουλοπρέπεια, γιατί; Γιά να μας βοηθήσει, δήθεν, το ...λόμπι τους στην Ουάσιγκτον; Στα σοβαρά ''ευελπιστούμε''; Παραδοσιακά οι Εβραίοι, μόνο...παίρνουν. Δεν δίνουν ποτέ.

Τα... ''αποτελέσματα'' της πολυδιαφημισμένης ''υποστήριξης της Ελλάδας'' από τις εβραιο-αμερικανικές Οργανώσεις: Εξακολουθούν να αποκαλούν τα Σκόπια ως ''Μακεδονία''

Τι παθαίνουμε με τις ''κόσιερ'' ελληνικές διπλωματικές αποστολές
'Eνταση, παραλίγο επεισόδια σε (μία ακόμα) ομιλία-εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης
Την παράσταση στην ομιλία -πάλι- γιά το 'Αουσβιτς, της πρέσβειρας Φωτεινής Τομαή (4 Απρ. '11), έκλεψε ο 'Ασιερ Ματαθίας (σύλλογος Μαγνησίας, ''Αργοναύτες''), που αποκάλεσε (πάλι) τους 'Ελληνες ''αντισημίτες'' και ότι ήταν ('Ελληνες) οι δράστες του εμπρησμού της συναγωγής στα Χανιά, πριν ένα χρόνο. Γιά να ηρεμήσουν τα πνεύματα, προτείνουμε να γίνει άλλη μιά εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα σύντομα, με ομιλητή τον 'Ασιερ, στο γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη, το οποίο, από ότι δείχνει, έχει εθισμό στην...μη διοργάνωση εκδηλώσεων γιά την Ελλάδα, αλλά γιά τις...''κόσιερ'', σίγουρα...''σκίζεται''.
Σημ.: Οι διπλωμάτες, ακολουθούν εντολές της ''yes sir'' κυβέρνησης της Ελλάδας

Προς γενικό Προξενείο Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και προς Υπουργείο Εξωφρενικών, Aθήνα: Shalom
Ευχαριστούμε γιά την πρόσκληση, γιά την εκδήλωση με ομιλία της πρέσβειρας κ. Τομαή στις 4 Απριλίου '11, στο Γραφείο Τύπου, με θέμα σχετικό με το 'Αουσβιτς και τα δεινά των Εβραίων. Αν θυμόμαστε καλά, πάλι τον προηγούμενο χρόνο τέτοιες ημέρες, η εντιμότατη πρέσβειρα έκανε ομιλία γιά το ίδιο θέμα, στο γεν. Προξενείο. Καλά, ολόκληρη Υπηρεσία Διπλωματικού Αρχείου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ υπουργείου, άλλα θέματα εκτός τα σχετικά με το εβραϊκό Ολοκαύτωμα ΔΕΝ έχει; Η Ελλάδα δεν έχει τα δικά της Ολοκαυτώματα; Πριν λίγες ημέρες εορτάσαμε την έναρξη της επανάστασης στα 1821. Δεν θα μπορούσε η κ. πρέσβειρα να ομιλήσει γιά την πολύ καλή έκδοση του ΥΠΕΞ, που επιμελήθηκε, γιά τους Αμερικανούς φιλέλληνες, την συνεισφορά τους στον αγώνα των Ελλήνων κλπ;


Ακόμα και οι Απόδημοι Σκοπιανοί εκλέγονται βουλευτές στην πΓΔΜ. Οι 'Ελληνες Απόδημοι, όχι
megas GAPoleonΗ Βουλή της πΓΔΜ ψήφισε τις τροποποιήσεις της εκλογικής νομοθεσίας και έτσι αναμένεται η διάλυση του Κοινοβουλίου και στην συνέχεια η προκήρυξη εκλογών. Με τις τροποποιήσεις της εκλογικής νομοθεσίας, στις εκλογές αυτές θα ψηφίσει για πρώτη φορά και η διασπορά της πΓΔΜ η οποία θα εκλέξει τρεις βουλευτές (από έναν στην Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία). Στην Ελλάδα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και παρά την καταδίκη της από το ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η Βουλή αρνείται να κάνει πράξη εκτελεστικό νόμο του Συντάγματος!

O Economist γιά κατάσταση στην Ελλάδα και Ευρώπη: ''They're bust. Admit it''... (Read)
«...Έχετε χρεοκοπήσει, ας το παραδεχτείτε... Η Ελλάδα θα πρέπει να σταματήσει να προσποιείται ότι μπορεί να αντέξει το τρέχον δανειακό βάρος και να ασκήσει πιέσεις για αναδιάρθρωσή του...»

''Will Greece Be Forced to Sell the Acropolis?''... (Read)
'Eνα κατάπτυστο άρθρο που δημοσιεύεται σ' ένα, υποτίθεται, σοβαρό αμερικανικό περιοδικό
 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.