Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ενώπιον ενόρκων στις 20 Μαΐου ο Στρος-Καν - ( Εκεί που όντως εφαρμόζονται οι νόμοι και δεν υπάρχουν επίορκοι δικαστές και διαπλεκόμενοι εισαγγελείς... τσιράκια, υποτακτικοί και υποχείρια πολιτικών)

ΔΕΙΤΕ: Τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες


Ενώπιον ενόρκων θα εμφανιστεί στις 20 Μαΐου ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, καθώς η δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για εγγύηση ύψους ενός εκατ. δολαρίων.

Η εισαγγελία, αφού περιέγραψε τις κατηγορίες της καμαριέρας, υποστήριξε ότι ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχει τα οικονομικά μέσα να διαφύγει στη Γαλλία, με συνέπεια οι αμερικανικές αρχές να μην μπορούν να τον αναγκάσουν να επιστρέψει για να δικαστεί.


Ο Στρος-Καν θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου και θα δικαστεί με ενόρκους.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τον Ντομινίκ Στρος Καν εδώ
















==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.