Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η φωτογραφία της σύλληψης του Στρος-Καν στη Νέα Υόρκη

 Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε καμαριέρα, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Sofitel (στην περιοχή Times Square, στο Μanhattan). 
Του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ''της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας'', μετά από την καταγγελία του θύματος. Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, αρνείται τις κατηγορίες. Την Δευτέρα θα εμφανιστεί σε δικαστή γιά ν' αποφασίσει αυτός, το ποσό της εγγύησης και τους όρους αποφυλάκισης, ίσαμε την δίκη. Τον συνέλαβαν το Σάββατο το απόγευμα, στο αεροδρόμιο John F. Kennedy, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι. ...
Police Seek Evidence From I.M.F. Chief on Sex Attack... (Read)
Μετά την περιπέτεια του Γάλλου ''κόσιερ'' Στρος-Καν, καθήκοντα γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναλαμβάνει ο αναπληρωτής του και πιό αυθεντικός ''κόσιερ'', ο Αμερικανός Τζον Λίπσκι.




Η 32χρονη καμαριέρα η οποία κατήγγειλε τον επικεφαλής του ΔΝΤ προχώρησε σε αναγνώρισή- ταυτοποίησή του. Ο Στρος Καν θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, δηλώνουν οι συνήγοροί του.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.