Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Προσπάθειες επιβίωσης του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος


Χωρίς την πολυπόθητη για την κυβέρνηση συναίνεση και παρά τις παραινέσεις Παπούλια να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση, για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση και να ληφθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή, καθώς και να στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων, ολοκληρώθηκε το πολύωρο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, Παρασκευή 27 Μαίου.
Greeks Fail to Agree on Debt Measures Amid Aid Threat... (Read)


«'Εχουμε ξυπνήσει. Τι ώρα είναι; 'Ωρα να φύγουν», «Κλέφτες, κλέφτες» και «Πάρε την μάνα σου κι εμπρός, δεν σε θέλει ο λαός», είναι τα βασικά συνθήματα που ακούγονται στις μεγάλες ειρηνικές, ακομμάτιστες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, στην Αθήνα, από χιλιάδες πολίτες, στα πρότυπα των συγκεντρώσεων-διαδηλώσεων στην Ισπανία. Συγκεντρώσεις κατά των μέτρων λιτότητας οργανώθηκαν, μέσω Facebook και σε άλλες πόλεις, όπου χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν την δυσαρέσκειά τους: Στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ναύπλιο, στα Γιάννενα, στην Αρτα, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο, στη Ζάκυνθο, στη Ναύπακτο, στην Κομοτηνή, στον Βόλο, κ.α. ...Μία εντυπωσιακή ομιλία βουλευτή στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γιά την ευρωπαϊκή 'Ενωση και τους ''ηγέτες'' της, το ευρό, την κρίση στην Ελλάδα, τα παιχνίδια των πολιτικών κ.ά... (Δείτε, ακούστε)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.