Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ


Ο ωμός εκβιασμός των στυγνών τοκογλύφων της τρόϊκας  προς τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδος «αποδεχτείτε σύσσωμες τις εντολές  του Μνημονίου Νο2 αλλιώς δεν σας δίνουμε δάνειο» , δημιουργεί δύο δεδομένα:
Ή θα πάμε σε εκλογές απ’ όπου θα προκύψει μία νέα εθνική κυβέρνηση σωτηρίας ή θα υπάρξει  λαϊκή εξέγερση.
Ο ελληνικός λαός,  ο οποίος επί ένα χρόνο  ματώνει και υποφέρει από τα βάρβαρα μέτρα που επέβαλε το Μνημόνιο Νο1 είναι αδύνατο να δεχθεί και να αντέξει νέα επιδρομή - λεηλασία μισθών, συντάξεων, οικογενειακών επιδομάτων, επικουρικών συντάξεων κ.λ.π. προκειμένου να πληρωθούν οι νταβαντζήδες της  Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο υποτιθέμενος Οργανισμός Ευρωπαϊκών κρατών στον οποίο ισχύει –δήθεν- η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, έχει μετεξελιχθεί σε τοκογλυφικό συγκρότημα απατεώνων, οι οποίοι ρουφούν το αίμα των λαών της νότιας Ευρώπης! Η Ε.Ε. έχει μετατραπεί σε φασιστική ένωση κρατών η οποία επιβάλλει μέτρα με ταυτόχρονη κατάλυση του συντάγματος και συνεπώς της δημοκρατίας, στις πιο αδύναμες οικονομικά χώρες.
Ο Φλωράκης όταν ο «εθνάρχης» Καραμανλής μας έβαζε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, είχε πει: «Θα γίνουμε οι σερβιτόροι της Ευρώπης». ...
Και ο Νεοκλής Σαρρής στις μέρες μας, δεν σταματάει να τονίζει: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τσαντίρι στημένο στην άμμο».
Οι φασίστες-τοκογλύφοι της Ευρώπης μπορεί να θέλουν να γλιτώσουν το τσαντίρι τους, όμως  οι Έλληνες δεν θα δεχτούν να γίνουν οι σερβιτόροι-υπηρέτες τους.
Εάν ο Παπανδρέου δεν το καταλάβει αυτό και δεν οδηγήσει τον τόπο σε άμεσες εκλογές, τότε θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση που θα θυμίζει εποχές του 1843 (επιβολή Συντάγματος) ή 1862 (εκδίωξη βασιλιά Όθωνα).
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.