Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

New York Post: «H καμαριέρα έμενε σε ξενώνα φορέων του AIDS»


Νέα Υόρκη
Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα του Ντομινίκ Στρος-Καν, αφού εκτός από τη δημόσια διαπόμπευση, έχει τώρα να αντιμετωπίσει και την πιθανότητα να έχει κολλήσει κάποια σοβαρή ασθένεια.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γνωστή σκανδαλοθηρική εφημερίδα New York Post, η οποία γράφει ότι η 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel «έμενε σε διαμέρισμα στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, το οποίο νοικιάζεται αποκλειστικά σε φορείς του AIDS και τις οικογένειές τους».

Η εφημερίδα γράφει ότι λόγω του ιατρικού απορρήτου δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει εάν όντως η γυναίκα είναι φορέας του ιού, όμως το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκμίσθωση των διαμερισμάτων υποστηρίζει ότι παρέχει διαμερίσματα αποκλειστικά σε άτομα που είναι θετικοί στον ιό του AIDS.

«Το παρόν διαμέρισμα δεν είχε νοικιαστεί με το όνομά της. Οι Αρχές του Χάρλεμ τοποθετούν τους ενοίκους στο κτίριο», εξήγησε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας ένας υπάλληλος στο μεσιτικό γραφείο. ...

Η εφημερίδα απευθύνθηκε επίσης στις τοπικές Αρχές, εκπρόσωπος των οποίων δήλωσε ρητά ότι «τουλάχιστον ένα άτομο στην οικογένεια θα πρέπει να είναι οροθετικός ή να πάσχει από την ασθένεια», προσθέτοντας ότι «είναι σπάνια η περίπτωση ενός υγιούς ενήλικα που έχει παιδί με AIDS». Η καμαριέρα ζει μαζί με την 12χρονη κόρη της.

Οι δικηγόροι του κ. Στρος-Καν αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.