Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Την έναρξη του αγώνα κατά της κυβέρνησης του μνημονίου κηρύσσει απόψε ο Μίκης Θεοδωράκης στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους

09.06.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την έναρξη του αγώνα κατά της κυβέρνησης του μνημονίου κηρύσσει απόψε ο Μίκης Θεοδωράκης στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους, με σκοπό να μεταδώσει τη Σπίθα που άναψε η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών και σε άλλες αγανακτισμένες πόλεις της Ελλάδας.
Μαζί του ο Γ. Κασιμάτης, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, ο Νότης Μαριάς, Αν. καθηγητής Θεσμών της Ε.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Κώστας Ζουράρις, πολιτειολόγος και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών.
Το Μίκη Θεοδωράκη και την εκδήλωση πλαισιώνει η Τιμητική Επιτροπή από επιφανείς Θεσσαλονικείς: Βούλα Πατουλίδου, Πόπη Μοσκώφ, Κωστής Γκορτζής, ναύαρχος και Νίκος Παρασκευόπουλος καθηγητής Νομικής του Α.Π.Θ.
Η εκδήλωση θα κλείσει με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το Μανώλη Μητσιά. ...

Για το Γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού

Γραφεία Αθήνας: Ερμού 7, 6ος όροφος, τηλ.6977.918816
Γραφεία Θεσσαλονίκης: Γεννηματά 83& Μαυρομμάτη 4ος όροφος,
τηλ2310.456906 & 6985.570763

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.