Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πολιτικάντηδες, δανειστές-τοκογλύφοι του ελληνικού κράτους (Βίντεο)



Ο οικονομολόγος –αναλυτής Δημήτρης Καζάκης στην σημερινή εκπομπή του Μ. Κακλαμάνου –στο «Ράδιο 9»-  μιλάει, επικαλούμενος το πόθεν έσχες των βουλευτών για τα «πρωτοκλασάτα στελέχη της βουλής που έχουν μεγάλα χαρτοφυλάκια κρατικών ομολόγων», και ουσιαστικά είναι δανειστές-τοκογλύφοι του ελληνικού κράτους.
Στο βίντεο που παραθέτουμε τον ακούμε να αναφέρεται σε υπουργούς Οικονομικών, σε πρώην πρωθυπουργούς –επικαλέστηκε το όνομα του Κ. Καραμανλή- καθώς και σε βουλευτές που είναι δανειστές του ελληνικού δημοσίου και κάτοχοι κρατικών ομολόγων. Εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος, και σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του Δ. Καζάκη, καθορίζουν την επικρατούσα πολιτική στην αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.