Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Χρήστος Κατσούρας: Ένας άφθαρτος πολιτικός σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό περιβάλλον που τολμάει... αλλά και δεν ντρέπεται για την συνενοχή του

ΧΡ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ: Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ

Ψυχικό πατατράκ, έπαθαν κάποιοι Δημοσιογράφοι Αθηναϊκών ΜΜΕ, που είχαν ετοιμαστεί να … «κατασπαράξουν» (και) τον Θεσπρωτό Βουλευτή, Χρήστο Κατσούρα.
Αυτό, γιατί, την ώρα που πληροφορήθηκαν ότι ο Βουλευτής, προσερχόμενος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Ηπειρώτικη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, δέχτηκε φραστική επίθεση – είναι και της μόδας – και ενώ αλληλοενημερώνονταν με τα κινητά, ώστε το «ρεπορτάζ» να «ενισχύονταν» με μεγαλύτερο αριθμό «επιτιθεμένων δήθεν αγανακτισμένων» και ήταν βέβαιοι πως οι κάμερες τους θα κατέγραφαν τον εκσφενδονισμό αντικειμένων (αυγά, ντομάτες, πέτρες κλπ) και την …κινηματογραφική του διαφυγή, με την προστασία εκατοντάδων ΜΑΤ, διαπίστωσαν το αντίθετο:

Ο Θεσπρωτός πολιτικός, με την ευγένεια που τον διακρίνει και το αφοπλιστικό του χαμόγελο, πλησίασε τους αντιδρώντες και διεξήγαγε μαζί τους διάλογο!!!
Διάλογο πολύωρο και εκ του αποτελέσματος κρινόμενο, αποτελεσματικό και χρήσιμο , κυρίως για τους Ηπειρώτες κτηνοτρόφους συνδικαλιστές.
Αντί, όμως, να προβάλουν αυτήν την θαρραλέα, τίμια και υπερήφανη Ηπειρώτικη συμπεριφορά του Χρήστου Κατσούρα, οι σύγχρονοι ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ της ελληνικής κοινωνίας, προτίμησαν να …αποσιωπήσουν το γεγονός, με την ταπεινωτική για τους ίδιους αποχώρησή τους, από τον τόπο του …παρ’ ολίγον «εγκλήματος».

Τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ βουλευτή και συνδικαλιστών θα τα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες.
Σήμερα αρκούμαστε στο γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν (πιθανότατα να είναι η συντριπτική πλειοψηφία) πολιτικοί, που δεν προκάλεσαν τον ελληνικό λαό, δεν τον θύμωσαν, δεν τον ταπείνωσαν.
Αντίθετα τον πείθουν να αποφεύγει τις γενικότητες και να είναι υπερήφανος (και) για την σύγχρονη πολιτική του ηγεσία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σχόλιο: "Ένας άφθαρτος πολιτικός σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό περιβάλλον που τολμάει... αλλά και δεν ντρέπεται για την συνενοχή του".
Το ήθος η ακεραιότητα και η εντιμότητα του ανθρώπου είναι πέραν πάσης αμφιβολίας.
Το λάθος του είναι ότι συγχρωτίζεται με τους διεφθαρμένους και ηθικά φέρει και την ευθύνη της ένοχης ανοχής.
Ψήφισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ1 θα ψηφίσει μάλλον έως σίγουρα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ2, ανέχεται η Δανειακή Σύμβαση να είναι σε ένα συρτάρι του προέδρου της βουλής έως να βρεθούν εκείνες οι διαπλεκόμενες μεθοδεύσεις να το περάσουν με "συναίνεση εν συναινέσει"
Άρα φίλε Χρήστο... ΔΕΝ αρκεί να είσαι έντιμος και καθαρός... πρέπει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να είναι καθαρή και πολιτικά υγιής.

Νάσος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.