Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ανεπανάληπτος ο όγκος και ο δυναμισμός της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Δεν έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δεκαετίες τόσο μαζική διαδήλωση όπως αυτή που πραγματοποιείται σήμερα (χθες) στο Σύνταγμα. Κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο τα ΜΜΕ αναγκάζοντας τα να παρουσιάσουν την πραγματικότητα –με το δικό τους σκεπτικό φυσικά, υποβαθμίζοντας την οργή την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα του κόσμου να αγωνιστεί ενάντια στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα που του ετοιμάζουν και υπερτονίζοντας τον ειρηνικό και ακομμάτιστο χαρακτήρα της συγκέντρωσης- ευχόμενα στην ουσία να μην πάρουν οι διαδηλώσεις τέτοια τροπή που το αστικό σύστημα δεν θα μπορεί να διαχειριστεί. (Το βίντεο απ’ το Mega).

Σε ένα τόσο ρευστό σκηνικό είναι παρακινδυνευμένο να εκτιμήσεις τι εξέλιξη θα έχει αυτό το κίνημα, και τι επιδράσεις θα επιφέρει στο πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.