Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μπέης Vs Χριστοφιλοπούλου: «Δεν νομιμοποιήστε να θυμώνετε..., Δεν δικαιούστε να υψώνετε την φωνή..., Τον κοροϊδέψατε τον κόσμο με την Δανία του Νότου..., Δείχνετε αλαζονεία..., Ο θυμός δεν είναι προσφορά... κ.λπ.

 

Ο καθηγητής κ. Μπέης ξεμπροστιάζει την υφ. παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου λέγοντας της μεταξύ άλλων: «Δεν νομιμοποιήστε να θυμώνετε..., Δεν δικαιούστε να υψώνετε την φωνή..., Τον κοροϊδέψατε τον κόσμο με την Δανία του Νότου..., Δείχνετε αλαζονεία..., Ο θυμός δεν είναι προσφορά... κ.λπ.».
Η δε υφυπουργός χτυπώντας πολλές φορές το χέρι στο τραπέζι και στη συνέχεια μιλώντας σαν «Βασιλάκης Καΐλας» προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Όλα αυτά στην σημερινή (01/06/2011) πρωινή εκπομπή του συστημικού δημοσιογράφου κ. Παπαδάκη, ο οποίος προς το τέλος υποκλινόμενος λέγοντας της «απολογούμαι...», έκλεισε με «γλείψιμο».

Επισήμανση: Γιατί κάποιος δεν θέλει το πατρικό του όνομα; περισσότερα ΕΔΩ

Διότι, όταν καθηγητής κ. Μπέης ήταν με τον Ανδρέα... η θυμωμένη Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή σπούδαζε στο Λονδίνο και ήταν στέλεχος, με ενεργή δράση και ρόλο, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν είχε πρόβλημα με το επώνυμό της (Κάλερ).

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.