Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης, ο Εφαρμοστικός Νόμος, το Μεσοπρόθεσμο… και η εκταμίευση της 5ης δόσης....


Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος, 

Την  εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, συνολικού ύψους 12 δισ. ευρώ ενέκριναν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Θα πάρουμε άμεσα, τα 9 δις και τα άλλα τρία ποιος ξέρει...

"Εκεί που μας χρώσταγαν (757 δις οι Γερμανοί) μάς πήραν και το βόδι" Λαϊκή ρήση.
Οι αγωνιστικές δημοκρατικές αντιδράσεις του Ιουνίου 2011, θα μείνουν στην ιστορία ενός περήφανου λαού, του Ελληνικού, που μπήκε στο στόχαστρο των εμπόρων των εθνών,  ο οποίος αγωνίζεται για Δημοκρατία, Εθνική Κυριαρχία και Ισοτιμία μέσα στην Ευρώπη, δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλους λαούς να αντισταθούν! Η παγκόσμια κοινή γνώμη χαιρέτησε την δημοκρατική λαϊκή κινητοποίηση και όλα τα ΜΜΕ κατευθυνόμενα ή όχι είχαν στραμμένα τα βλέμματα πάνω στον αγώνα του δημοκρατικών Ελλήνων πολιτών. Ο αγώνας δεν θα πάει χαμένος. Θα γίνει το νέο παράδειγμα για μια δημοκρατική Ευρώπη. Κάτω ο νεοφασισμός της Μέρκελ και των φεουδοτραπεζοδικτατόρων! 
Η νίκη είναι δική σας. Αντισταθείτε!
Ας μην ξεχνάμε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από την Αμερική όπου τα guldens boys ρήμαξαν τις ιδιωτικές τράπεζες, που κατέρρευσαν. Όταν το πρόβλημα μετατέθηκε στην Ευρώπη, η ...
νεοφασίστρια κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα, για να πληρώσει τώρα την αντίστασή της εναντίον του προκατόχου της Χίτλερ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ ο Χίτλερ έλεγε είμαστε οι “ανώτεροι”, τώρα η κ. Μέρκελ λέει, είστε οι “κατώτεροι”. Το σκεπτικό είναι το ίδιο!Αφού στο εσωτερικό όλοι οι δικοί μας υπέκυψαν, από συνήθεια, στην κ. Μέρκελ, δεν υπήρχε λύση και ας τους στήριζε έστω μερικώς ο κ. Ομπάμα ή ο κ. Σαρκοζί. Έτσι συρθήκαμε και στο μεσοπρόθεσμο και στον εφαρμοστικό νόμο και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει!
Ορίστε, ψηφίστηκε και o Εφαρμοστικός Νόμος και το Μεσοπρόθεσμο, με την πλειοψηφία των βουλευτών, παρά τις λαϊκές αντιδράσεις!  Άραγε τώρα, θα σταματήσουν τα βάρη για τους πολίτες εδώ, θα υπάρξει ανάπτυξη, θα υπάρξει προκοπή, ή θα υπάρχουν πάλι νέα μέτρα και πάλι νέα μέτρα… Τότε δεν θα υπάρχει συγχώρεση για κανέναν…
Οι ικανοποιημένοι είναι οι ευρωπαίοι, η κ. Μέρκελ, οι διεθνείς μαυραγορίτες  και οι τραπεζίτες. Ήδη, Γερμανοί,  Γάλλοι και άλλοι  τραπεζίτες σπεύδουν να μας «σώσουν», δήθεν,  και να αγοράσουν τη δημόσια περιουσία σε μηδενική τιμή, μετά την  «καλή διαγωγή» των βουλευτών. Οι γερμανικές τράπεζες έχουν ομόλογα αξίας 2 δισ. ευρώ που λήγουν έως το 2014 και 4 δισ. ευρώ έως το 2020 και για αυτά και μόνο ενδιαφέρονται!.
Δυσαρεστημένοι είναι όλοι οι απλοί ψηφοφόροι, από όλα τα κόμματα, άσχετα με το τι κάνουν οι ηγεσίες τους! Υπάρχει ήδη μια υφέρπουσα δυσαρέσκεια,  για όλο το πολιτικό σύστημα που κανείς, ως τώρα δεν το έχει πάρει στα σοβαρά, πού και πώς μπορεί να ξεσπάσει μελλοντικά!
Ας μην χαίρεται το ΠΑΣΟΚ για την στάση της κ. Παπαδημητρίου,  γιατί οι Μητσοτάκηδες είναι έτοιμοι να αλώσουν τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.  Η πραγματική νέα μεταπολίτευση, αν θα έρθει, θα έρθει μόνο, από εντελώς νέα πρόσωπα!
Η πραγματική «παράγκα»  της πολιτικής... και η μεγαλειώδης δημοκρατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Όπως, στην "παράγκα του ποδοσφαίρου",  όλοι οι υπεύθυνοι των ομάδων ήταν στο "κόλπο" με ποσοστά επί της κομπίνας, αλλά ο απλός οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.,  δεν θέλει «να το δει» ή «να το εσωτερικεύσει»,  μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους, έτσι και στην πολιτική,  οι υπεύθυνοι των κομμάτων και κομματιδίων ήταν στο "κόλπο" με διαφορετικό βαθμό συμμετοχής ο καθένας, αλλά ο απλός ψηφοφόρος της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ και άλλων, δεν θέλει να το δει για ψυχολογικούς και μόνο λόγους!
Επίσης πολλά πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ πληρωνόντουσαν από δεξιούς π.χ. πανεπιστημιακούς, οι θέσεις δίνονταν μόνο σε δεξιούς και τα ίδια τα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ στοχοποιούσαν τους «δικούς τους ψηφοφόρους» στους δεξιούς και έδιναν τους αγνούς ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ ως θήραμα στους δεξιούς. Άρα «μαζί τα φάγανε» κάποιοι προδίδοντας τους ψηφοφόρους τους και «χαφιεδίζοντας – καταδίδοντας»  τους ψηφοφόρους τους στους «αντίπαλους δεξιούς», για να υπάρχει πάντα η δεξιά να διώκει τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν και αποδείξεις για τα ανωτέρω και  ας εξετάσει κανείς  τα σκάνδαλα της δεξιάς, όπως το σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, Ευρωπαικά Προγράμματα κλπ... που στο βάθος ήταν στο «κόλπο» και έχουμε αποδείξεις, ήταν  και πουλημένα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ!
Είναι όλοι και είμαστε όλοι, συνυπεύθυνοι, με διαφορετικό βαθμό ο καθένας, γιατί λέμε πολλά  λόγια, αλλά δεν πράττουμε τίποτα!
«Ιδού  η Ρόδος»!
Ζητήστε, επίσημα, τα 757 δις ευρώ,  που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!
757 δις ευρώ,  χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Jacques Delpla.
Να τα ζητήσει τα 757 δις ευρώ, αφού δεν τα ζητάει επίσημα καμία κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Σαμαράς ο κ. Τσίπρας η κ. Παπαρήγα ξεχωριστά ο καθένας και με δικές του ενέργειες, αν τολμάνε και οι λοιποί αρχηγοί, αντί να κάνουν πως διαφωνούν,  δήθεν, μεταξύ τους! Η απάντηση,  να τα ζητήσουν οι άλλοι, ή αυτό δεν γίνεται ή εγώ δεν ευθύνομαι, ή δεν θα μας τα δώσουν δεν ισχύει, απλά κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους τους και τον εαυτό τους και ο κάθε πολίτης βαυκαλίζεται.!Επίσης η νέα απάντηση ότι κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο ΚωνσταντίνοςΜητσοτάκης τα είχε βρει με τους Γερμανούς με αντάλλαγμα να πάνε εκεί Έλληνες εργάτες δεν ιχσύει. Θέλει εκετοντάδες εκατομμύρια εργάτες για να ισοσκελίσει τα 757 δις! Άρα η ανύπαρκτη συμφωνία δεν ισχύει αλλά και αν ισχύει,  ας καταγγελθεί! Ζητήστε τα ή ζητείστε τα και ας μην μας τα δώσουν! Ακόμα και εσύ  απλέ πολίτη,  πρέπει να τα ζητήσεις με υπομνήματα και αγωγές στα δικαστήρια, στην γερμανική Πρεσβεία στηνΕυρωπαική Κοινότητα και αλλού. Ας υπάρχουν τα γραπτά!
Οι "τζάμπα μάγκες" είναι πολλοί, αλλά όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας όλοι ψηφίζουν!. Όποιος διαφωνεί και από  όποιο κόμμα,  ας κάνει πράξεις τα ανωτέρω. Το σύστημα της  "πολιτικής παράγκας", που οικοδομήθηκε μετά την μεταπολίτευση και εξαντλείται σε δήθεν κοκορομαχίες λεκτικές, έχει "καβάντζες", όπως η κ. Έλσα Παπαδημητρίου και άλλοι που υπηρετούν την διαρκή υποταγή της Ελλάδας στους ξένους! Ας μην χαίρεται το ΠΑΣΟΚ για την στάση της κ. Παπαδημητρίου γιατί οι Μητσοτάκηδες είναι έτοιμοι να αλώσουν τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.  Όταν ο κάθε πολιτικός διαβεί τα Ελληνικά σύνορα,  πάσχει από "οσφυοκαμψία", λόγω κλίματος δήθεν, ενώ όσο είναι στην Ελλάδα, πουλάει "τζάμπα μαγκιά" στους  απονήρευτους  ψηφοφόρους του!
Η πραγματική  "νέα μεταπολίτευση", αν θα έρθει, θα έρθει μόνο, από εντελώς νέα δημοκρατικά  πρόσωπα και σχήματα, που θα υπηρετούν την έννοια της Ελλάδας, της Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας από ανιδιοτέλεια και μόνο!  Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε, έστω ψυχικά, έστω μόνοι σας! Αντισταθείτε για μια ελεύθερη Ελλάδα, για μια Δημοκρατική Ευρώπη. 
Η Ελλάδα και η Δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει. 
Εσείς είστε το μέλλον αυτού του τόπου!   
Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε. 
Η νίκη σας αξίζει!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.