Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Θέλουν οι αγανακτισμένοι να αποφορτιστούν και η ΔΟΥ των Άνω Λιοσίων, αυτά τα κρατικά σαΐνια, δεν τους αφήνουν... (ακούει κανείς;)


Για χρόνια συνεχίζεται ακάθεκτη η ταλαιπωρία πολιτών που τους έχουν προσθέσει στη ΔΟΥ των Άνω Λιοσίων τα κρατικά σαΐνια.
 από σίβυλλα

Χιλιάδες πολίτες πληρώνουν 2 και 3 φορές τέλη κυκλοφορίας, δόσεις φόρων και η κατάσταση μπουρ@@@ συνεχίζεται!
Κύριοι οφείλετε να κρατάτε 10 χρόνια της αποδείξεις που πληρώνετε, είναι η μόνιμη απάντηση των αρμοδίων.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα η κυρία Ρουμελιώτη (αυτό το όνομα δήλωσε σε πολίτη) άφησε αιχμές πως είναι «κλέφτης» και ούρλιαζε πως έχει συσκέψεις!

Προσπαθεί ο πολίτης να κάνει απόσυρση και του λένε το τραγικό: Δεν έχετε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για 5 χρόνια!
Τα εμφανίζει (4 αποδείξεις πληρωμής και 5 αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο). Μπορεί να...
 κλέψατε το 5ο αυτοκόλλητο …θέλουμε την απόδειξη, η απάντηση των ΕΝΤΙΜΩΝ εφοριακών!
Πάει στην Αγροτική Τράπεζα ο πολίτης και ζητάει αντίγραφο πληρωμής τελών. 15 ευρώ για να πάρετε αντίγραφο πληρωμής τελών!
Πως δημιουργήθηκε και λειτουργεί ΔΟΥ στα Άνω Λιόσια, μια αμαρτωλή ιστορία που δεν αρκούν σελίδες για το κράτος μπουρ@@@@ της κυβέρνησης που ψηφίσαμε εμείς οι ηλίθιοι!
Τώρα βέβαια, ο σύντροφος Παντελής Οικονόμου και ο Μπένυ, έχουν πολλά και σημαντικά να επιλύσουν!
Όλα τα στοιχεία στη διάθεση αναρμόδιων αρμοδίων!
Αλλά, μόλις γίνει κίνημα εναντίον της κοπής αποδείξεων, θα είμαστε οι πρώτοι που θα προσχωρήσουμε για να κάνουμε κάτι απέναντι στο κράτος-κλέφτη!

Σε λίγο, να το θυμάστε, μαζί με το να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή, θα φωνάζει ο κόσμος και «Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η ΔΟΥ»
 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.