Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Λίγες Σκέψεις... το μεσοπρόθεσμο καμάκι...


Αρνούμεθα τα Κόμματα και ως συμμορίας και ως ενώσεις ιδιωτικών συμφερόντων. Υπό την έννοιαν αυτή διαλύουν το Κράτος και οδηγούν τους Λαούς εις την Παρακμήν.

Μόνον εκείνα τα Κόμματα, τα οποία επαγγέλονται εις τους οπαδούς των, ότι θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά των, όχι παραβιάζοντα τους νόμους χάριν των φίλων, αλλά εξασφαλίζοντα μιαν γενικήν ευημερίαν, εντός της οποίας όλα τα άτομα θα ευρίσκουν και την ιδικήν των ευημερίαν, μόνον εκείνα τα Κόμματα είναι άξια των ελευθέρων πολιτευμάτων και της εμπιστοσύνης του Λαού μας
.”

Γεώργιος "Γέρος” Παπανδρέου





[video]:
Ειδικά από το 4.02 έχει πολύ ενδιαφέρον! Φυσικά δεν κρύβονται πια, ξέρουν στη Βουλή πως δεν έχουν ελπίδα να βγουν έξω ελεύθεροι και δίνει ο ένας τον άλλο μπας και τη γλυτώσουν! 
Η οργή των Ελλήνων δεν βλέπει κομματικές σημαίες παρά μόνο την Ελληνική και όλοι στη Βουλή θα έχουν τη δικαιοσύνη που τους αξίζει...


Είναι ωραίο πως βγαίνουν κάποιες αλήθειες που τα ΜΜΕ δεν βγάζουν...

"Σκέψου πως εκατομμύρια σπερματοζωάρια βγήκαν αλλά το δυνατότερο και γρηγορότερο, ίσως και ικανότερο ήταν αυτό που γονιμοποίησε το ωάριο που εμείς δημιουργηθήκαμε! Δεν είναι τυχαίο, έτσι πράττει η φύση για να αντέχουμε τα πάντα, να βρίσκουμε λύσεις και να επιβιώνουμε!" Ωραίο πράγμα είναι να ξέρεις τη θέση σου στο κόσμο και να μπορείς να δείχνεις πως πράγματι είσαι το δυνατότερο και το γρηγορότερο σπερματοζωάριο που ξέρει να επιβιώνει και τί του γίνεται γύρω του..." 


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.