Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Γ. Παναγιωτακόπoυλος για γΑΠ: «Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ & ο Λαός …δεν τoυ έδωσε το δικαίωμα να βoλεύει τους κoλλητούς του και να κυβερνάει με τις παρέες του»!


Για την Τίνα
Εξω φρενών έγινε χθες ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός θα διορίσει την τέως υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη εκπρόσωπο της χώρας στον ΟΟΣΑ.
Ο (πρώην;) θερμός υποστηρικτής του Γ. Παπανδρέου και εκ των ιδρυτών της τάσης «Αριστερή Πρωτοβουλία» ήταν πολύ σκληρός κατά του πρωθυπουργού στη δήλωση που έκανε στην «Ε»: «Το 2007 τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και το 2009 ο λαός τίμησε το όνομα Παπανδρέου. Δεν επέλεξε τον Γ. Παπανδρέου για τις ιδέες του και προπάντων δεν του έδωσε το δικαίωμα να βολεύει τους κολλητούς του και να κυβερνάει με τις παρέες του».
Αν...
αληθεύουν οι πληροφορίες, χρειάζονται απαντήσεις για τα κριτήρια της επιλογής και όλοι τις αναμένουμε.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.