Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αποδόθηκε δικαιοσύνη; "Αθώος ο Ζαγοριανός για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Siemens..." Ποιοι είναι τελικά οι υπεύθυνοι;


Διαβάζουμε την σχετική είδηση στο ethnosnews:

"Το Συμβούλιο Εφετών απήλλαξε τον πρώην ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό από τις σοβαρές κατηγορίες που του αποδόθηκαν για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Siemens.
Σύμφωνα με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου ο πρώην ανακριτής του σκανδάλου της Siemens, οι πρωταγωνιστές του οποίου (Χριστοφοράκος, Καραβέλλας) διέφυγαν στο εξωτερικό όταν η ανάκριση ήταν στα χέρια του έπρεπε να απαλλαγεί από τα δύο αδικήματα που αντιμετώπιζε σχετικά.
Η δίωξη που του είχε ασκηθεί ήταν για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος."

 ... άρα συκοφαντήθηκε ο "υπηρέτης" της δικαιοσύνης και θα πρέπει να ασκήσει ο ίδιος τα ένδικα μέσα για να τιμωρηθούν οι  συκοφάντες του, νομίζω τώρα κύριε Ζαγοριανέ ότι να έχετε τη ευθιξία αυτή... μας αφορά όλους.
ΔΕΝ είναι δυνατόν να συκοφαντούνται λειτουργοί της δικαιοσύνης και να μην αντιδρούν οι ίδιοι.


Νάσος

=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.