Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Και όμως δεν ντρέπονται να μιλάνε ακόμη για "πολιτική ευθύνη"

 
Διαβάζουμε στα "ΝΕΑ":
"Πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες για τα υποβρύχια, διαπιστώνει η Επιτροπή".
Όταν ο GAP ήταν στην αντιπολίτευση, οι λογογράφοι του έγραφαν στα χαρτιά που διάβαζε: "Αποφεύγετε τις ευθύνες σας, παρ΄ότι είστε πρωθυπουργός. Εγώ τις ανέλαβα και προτείνω την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της SIEMENS. Ξέρω πως θα πονέσουν και τα δυο κόμματα, αλλά θα βγούμε καλύτεροι..."
(για όποιον αναγνώστη μας θέλει να εξοργιστεί με την υποκρισία και την αμετροέπεια, ας διαβάσει ολόκληρο το σχετικό εδώ
 
Τώρα το πως ορίζεται ή "Τι σημαίνει πολιτική ευθύνη", ο προσφάτως "Σωτήρης" της οικονομίας μας, έχει φροντίσει να την ντύσει (σε ανύποπτο χρόνο; 15 Σεπτεμβρίου 2004) με το "νομικό της ταγιεράκι", για να εντυπωσιάσει το "όλον ΠΑΣΟΚ"... τότε που όλοι εμείς (όσοι εν πάση περιπτώσει από εμάς νομίσαμε κλπ) ότι επιλέξαμε τον καταλληλότερο...φευ!!!

Η πολιτική (ως οι πολιτικοί) σήμερα θεωρεί ότι είναι ένα εξαιρετικό είδος ιδιοφυών ανθρώπων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν τις κατάλληλες λύσεις, οι οποίες δεν μπορούν να προταθούν ή μάλλον να σκεφτεί η "λαϊκή μάζα"  που έχουν υπό την εξουσία τους.

Εδώ είναι το κρίσιμο σημείο. Όταν κάποιοι λοιπόν τους θυμίζουν ότι είναι αντιπρόσωποι τους και ότι είναι εξουσιοδοτημένοι να τους υπηρετούν και όχι να τους διαφεντεύουν.... αρχίζουν να επιτίθενται με κατάπτυστα νομοσχέδια που φιμώνουν τους σκεπτόμενους πολίτες και υποτιμούν ή υποβαθμίζουν το το συνταγματικό μας πολίτευμα που είναι η έκφραση των πολιτών και όχι  αυτών που έχουν μόνο ονοματεπώνυμο ή το δηλώνουν για άλλους λόγους.

Στην παραπάνω κατηγορία, για να είμαστε δίκαιοι εξαιρούνται πολύ ολίγοι...
μεταξύ αυτών και ο Πάνος Καμμένος.
Από το Olympia αντιγράφουμε:
Άμεση η αντίδραση του Πάνου Καμμένου μετά το φιάσκο για τα υποβρύχια. Μετά την βόμβα που εξαπέλυσε το πρωί στο Άλτερ, παραλληλίζοντας τον σοσιαλιστή Μουμπάρακ με την οικογένεια Παπανδρέου, συνέχισε στο ραδιόφωνο του Real.
  • Ήμουν ο πρώτος που έφερα στην επιφάνεια το σκάνδαλο από το 1998. Αυτό που έγινε σήμερα στην βουλή, μετά από 13 χρόνια που χρειάστηκαν για να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες μου, ήταν μία κωμωδία, την ίδια στιγμή που κάθε Ελληνική οικογένεια ζει μία τραγωδία στην καθημερινότητα της.
  • Μου απαγόρευσαν να μιλήσω για το μεσοπρόθεσμο φοβούμενοι τις αποκαλύψεις μου για τα CDS.
  • Δεν είμαι σε θέση πλέον να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που με έστειλαν στη βουλή. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να προστατεύσει πλέον την τήρηση του Συντάγματος… Το Σύνταγμα καταργήθηκε από μία νέα Γερμανική κατοχή.
Ακούστε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 
Από τα παραπάνω εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά ή όπως λέγεται "Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" και πρέπει να συγκαλυφθεί.

Τότε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εξουσία και το σύστημα. Πρέπει να υπάρξει λύση. Και η λύση είναι να μπορέσει να ελεγχθεί ή να χειραγωγηθεί η ενημέρωση.

Οι πολίτες γνωρίζουν το πως γίνεται αυτό και το ποιοι ενδίδουν!!!
(ΔΕΝ χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία σε μεγάλο εργολάβους - καναλάρχες - ΜΜΕδες)

Τι μένει να ελεγχθεί;

Το διαδίκτυο!!!  και για αυτό έφαγε τα λυσσιακά του το σύστημα να φιμώσει εδώ και μια τετραετία χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.

Όσο δυνατοί κι αν είναι
" (Δώρος Λοίζου)

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.