Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

"Νεοφιλελεύθεροι υπερασπιστές..."


Απάντηση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου  Μέλος του Π.Σ του ΠΑΣΟΚ στον κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο  Αθήνα 17 Αυγούστου 2011     
Κατανοούμε την αντίδραση του κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Άλλωστε μας χωρίζει πολιτική και ιδεολογική άβυσσος. Όταν στη λογική του υπάρχει μόνο η διάλυση του κράτους και η άνευ όρων παράδοση του στις αγορές και τους εκπροσώπους τους, όταν οι εργαζόμενοι σε αυτό πρέπει να έχουν χαρακτηριστικά υπηκόων λατινοαμερικάνικης δικτατορίας, είναι λογικό με υπερβολές να θέλει να μηδενίσει φραστικά αυτό που δεν κατάφερε πολιτικά.
Ο πολιτικά αποτυχημένος θεωρητικός του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας αντί να ασχολείται με τις πολιτικές του Ανδρέα Παπανδρέου μπορεί να παρουσιάζει τα δικά του πολιτικά «κατορθώματα» που τον οδήγησαν στην απαξίωση και την αποστρατεία.
Τον ευχαριστούμε πάντως, γιατί θυμίζει σε όλους μας το τεράστιο πολιτικό λάθος κάποιων, να τον συμπεριλάβουν μαζί με τον έτερο νεοφιλελεύθερο κ. Στέφανο Μάνο, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2004. ...

Όταν τις σημερινές πολιτικές επιλογές νοιώθουν την ανάγκη να τις υπερασπιστούν πολιτικοί με αυτές τις απόψεις, οφείλουνε στην ηγετική ομάδα της Κυβέρνησης, να προβληματιστούν ακόμα περισσότερο για το που οδηγούνε τη χώρα.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.