Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η απάντηση Παπακωνσταντίνου στις αποκαλύψεις της Ζωής Γεωργαντά για την τεχνιτή διόγκωση του ελλείμματος του 2009!

Δείτε τι απαντά ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν Υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου για τα greek statistics που η αναθεώρησή τους συνέβαλε καθοριστικά στην είσοδο της χώρας στο μνημόνιο.
από Olympiada

“Η αναθεώρηση των δημοσιονομικών στοιχείων το 2010 έγινε σε στενή συνεργασία με τη Eurostat και με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία που ισχυει για όλες τςι Ευρωπαϊκές χώρες. Αποτέλεσμα ήταν να αρθούν όλες οι επιφυλάξεις για τα ελληνικά στατιστικά στοιχέια το Νοέμβριο του 2010.
Δυστυχώς για όλους μας το έλλειμμα της Ελλάδας για το 2009 ήταν 15,4% του ΑΕΠ όπως ανακοίνωσε και η ΕΛΣΤΑΤ. Ας καταλάβουμε τη δεινή κατάσταση που βρέθηκε η χώρα αντί να ψάχνουμε φθηνές δικαιολογίες.”
Όσον αφορά τα λεγόμενα της κ. Γεωργαντά, ο υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε πως “η σοβαρότητα τους εξαντλείται στη φράση που χρησιμοποίησε “ότι βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”.
Διαβάστε το άρθρο – βόμβα για την διόγκωση του ελλείμματος:


Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat!

Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤΑ Ανδρέας Γεωργίου;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ; (εδώ)


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.