Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παραγράφτηκαν (σήμερα) τα "γαλάζια" σκάνδαλα που έγιναν μέχρι το 2009!..

 Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (Press-GR)

Σήμερα με τη λήξη των εργασιών της Βουλής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και της τακτικής Συνόδου, που επειδή μάλιστα δεν υπήρξε διακοπή για τα θερινά τμήματα το καλοκαίρι, είχε παραταθεί όλους αυτούς τους μήνες.
Η νέα σύνοδος εγκαινιάζεται τη Δευτέρα με τον καθιερωμένο αγιασμό στην ολομέλεια της Βουλής. Ομως με τη λήξη των εργασιών της δευτερης Συνόδου, της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές του 2009, επέρχεται και ένα άλλο αποτέλεσμα. Παραγράφονται...
 όλες οι υποθέσεις σκανδάλων που είχαν γίνει κατά το διάστημα 2007-2009.  Ήδη ορισμένοι φάκελοι έχουν σταλεί στη Βουλή σχετικά με πρώην υπουργούς όπως οι Ευρ. Στυλιανίδης, Κ. Μαρκόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος κα. Επίσης δεν μπορούν να προχωρήσουν έρευνες για το θέμα της οικονομίας ή οτιδήποτε άλλο.
Οπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών τα τυχόν αδικήματα πρώην υπουργών παραγράφονται μετά την πάροδο δύο κοινοβουλευτικών συνόδωναπό τον χρόνο τέλεσής τους. Έτσι  πλέον δεν μπορούν να αναζητηθούν οι όποιες ποινικές ευθύνες.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.